Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Veli

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Veli Hakkında

Profil Detayları

  • Cinsiyet:
    Bay

Ali Veli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Olmamış ı geri aldım, düzeltip opsiyonları eksik diyeyim, zaten sök tak şeyler ama direk seçebilsek alırken olsa daha iyi olucaktı, istediğim bu yani. Touch ve Sync de gelirse o zaman çoğu markadan daha iyi olucak, bunun dışında zaten f3 ten sonra audi merso bmw gelir bana göre, reno-fiat-opel falan geride bu konularda.
  2. Aynı şeyi söylüyorsun sende, ilk gelenle şimdikiler farklı, azar azar getirirler bu şeyleri, tam gelmesi zaten %90 olmayacak ama 4-5 seneyi bulur. Ama hala eksik, otosana atmadığım mail kalmadı ama takan yokki, bari opsiyonel yapın, istediğim donanımı takayım, ama yok işte. Donanım işi eskide kalmadı yani, öyle olmasaydı Mertol bey göstergeyle klimayla falan uğraşmazdı.
  3. Olmadı derken biraz eksik anlatım oldu haklısınız, aslında daha çok kişisel bir tanımlama benimkisi, durumdan hoşnut olmamamdan kaynaklı, beğenmedim o yüzden, donanım eksik, bana dar geldi, ön camdaki kamera vs. görüşümü kısıtladı rahatsız oldum, bagaj ufak geldi stepneyle falan uğraşamam, diğer hatalarını sizlerde söylüyorsunuz zaten, ama teknik olarak çok iyi araba ayrı konu, benim süsleme ergonomi ve donanım takıntım var aslında. Bence güzel modelleri C-max ve Mondi, mondi makyajlı ve iyi, c-max makyaj yemedi, şimdi sony vs. gibi şeyleri geliyor ama eksik donanımlı hala, adam gibi herşeyini getirse otosan, bizde uğraşmasak ama nerdeee, azıcık ucundan verip milleti sinir ediyorlar. Asla almam tanımıda benim için, ben asla almam, çünki sonradan teybiydi vs. uğraşmak beni deli eder ve etmekte, siz şimdi uğraşıp duruyorsunuz belki zevk alıyorsunuz bilemem ama ben bunalıyorum, tam donanımlısı olduğu halde bizde olmaması beni arabadan soğutuyor açıkcası, kendi arabamda bile teybi değiştim şimdi modül alsam telefonu yapsammı diye düşünüyorum ama inanın canım sıkılıyor. Teknik anlamda kötü demiyorum zaten sadece bu donanım olayı canımı sıkıyor, makyajlı arabalar bence daha az dertli ve donanımı hala eksik olmasına rağmen fena değil. Bana göre lansman modelleri hariç ilk gelenler eksik donanımlı ve kullanıcıların hataları henüz görememesi yüzünden bana göre riskli, en son kasa değişimine yakın yani makyajdan 2-3 sene sonra ise donanım geliyor ama baştan savma seviyesi yüksek ve kalıp hataları oluyor vs.(bu biraz fazla detaycı oldu) Mertol beyin dediği ilk gelen modellerin yani lansman araçları diyelim, donanımı daha iyi, sonrasında arabadan çalmaya başlıyorlar, daha sonra azar azar verip makyaja kadar sinir ediyorlar, makyajla baya durum düzeliyor ve tam kasa değişimine yakın ellerinde ne varsa tıkıştırıp satmaya çalışıyorlar, kardeşim bari opsiyon yapın isteyen istediği donanımı seçsin ama nerde bizde böyle otosan. Ben araba alacağım zaman yeni kasa geliyor aman onu alayım gibi bir hevesim olmaz, o yüzden araba değişim zamanlamamı makyaja göre yapıyorum, makyajdan sonra 1-2 ay bekleyip öyle alıyorumki daha az sinir olayım, ilgi azalması, değer düşmesini falan düşünmüyorum, bana göre bu arabalar lüks, ihtiyaç için olsa gider fiat reno falan alırım daha ucuza gelir gibi, zaten arabayı aldığın an zarar, o yüzden 50 ye aldım aman 2 sene sonra 10 liraya düştü, bu benim umruda değil, param bol falanda değil, yanlış anlaşılmasın, ben sadece alacağım araçtan alacağım keyfe bakıyorum ve sadece 0 araç alıyorum, ama 7-10 sene arasında araba değişiyorum, bu arada kendimi bir üst kademeye zaten ayarlamış oluyorum, mesela şuan fiestam var, bir daha ki arabam Allah izin verirse kesinlikle mondeo sınıfında veya daha üst sınıfta olacak, benim tarzım böyle arkadaşalar.
  4. En iyi Ford C-max ve Mondi bence, f3 olmadı, bir ata sözü var, Ford un yeni çıkan modelleri asla alınmaz, makyaj beklenmelidirki adam gibi olsun, bunu bu forumada yazayım dedim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.