Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

mehmet kursat

Üye
  • Toplam İleti

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, mehmet kursat tarafından oluşturuldu

  1. @Mertcan Çelik,

    Gerekip gerekmediğini nerden anlıyorlar. Benim depoma Opet ten başka yakıt girmedi, 15 bin bakımında isyeseydi değişim falan Opet e döşerdim ben onu.  

    15.000KM bakımında yakıt filtresinin değiştirilmesi gerekmiyor. Bazı servislerin ciro arttırmak istemesinden dolayı bu problem yaşanıyor. Otosan'ın bakım menüsünde Yakıt filtresi bir boş bir dolu yapılır. 

  2. Bilmiyorum geç mi kaldım ama Franke kesinlikle ALMAMANI tavsiye ederim. Benim evde Franke'nin seti var. Bütün beyaz eşyalar Franke'nin ürünleri ve hepsinin özür dileyerek Allah belasını versin. Bir yıl içerisinde önce fırının camı patladı daha sonra ocağın camı durduk yere patladı. Allahtan şans eseri kimseye bir zarar gelmedi. Servisi bile nasıl olduğunu çözemedi saçma sapan bahaneler uydurdu ve camı değiştirip gitti. Uzun lafın kısası bence Franke'den uzak dur bir dost :)

  3. Yetkili servise elbet gidecegim. Forumda serviste görevli arkadas gorunce hsonuna geldiginde on bir bilgi mahiyetinde rica ettim.Var olasın.

    İşlerimin yoğunluğundan epeydir foruma giremiyordum. Yeni gördüm iletinizi benim tavsiyem de yetkili servise götürmenizden yana tabi ki zamanım elverdiği sürece size ön bilgi verebilirim.

    Bu arada Kerem beyin dediğine bende katılıyorum yalnız şuan bir çok yetkili servis ekspertiz yapmıyor, yapsa bile rapor vermiyor çok sorunlar yaşandı bu konu ile ilgili

  4. kardeş bugün fark ettim aynı sıkıntı benim aracımda da oluştu..az boz da değil baya su damlacıkları var..siz serviste değiştirdiniz mi_?bilgi verirseniz sevinirim..

    İlk etap garantiden onaylarını aldık ama sonra'dan gelen ürününde aynı olacağını otosan belirtince iptal ettirdim. İlk başlarda bir çok bayi değiştirdi ama şuan değiştireceklerini sanmıyorum.

  5. Bilgilendirme için tşekkürler ama bülten olduğunu bilmek yetmiyor gerçekten, insan içeriğini de merak ediyor.

    Yapın bir forumdaşlık da paylaşın bari...

    Paylaşılır aslında problem değilde içeriği çok karışık ve çok zaman alır. Nasıl yapılması gerektiği ve ölçümlerin nasıl yapılacağı gösteriliyor.

    hiç bana söylemiyosun kuzen forumdan takip ediyoz valla getirimde focuslarımı ayarlatayım ozaman:)

    Gözünü sevim getirme :) yazışmalar çok zaman alıyor ve acayipte uğraştırıyor :P şaka bir yana da varsa sende bu problem çözelim. Kaputu ben ayarlatmadım sanada yaptırtmam vidalarda boya dökülmesi oluyor aracı satacağın zaman sıkıntı yaşanabilir. Rutuşla falan pek kapanmıyor yine de baya belli oluyor.

    • Beğen 1
  6. Arkadaşlar,benim bagaj kapağı arabanın önü yokuş yukarıyken tam açık kalmıyor,aşağı doğru düşüyor,geçen gün kafamı vurdum o yüzden...Aynı Sorunla karşılaşan var mı? Zaten bagaj kapağı tam olarak da açılmıyor,normalde sonuna kadar açılsa arkaya doğru arka cama yaklaşık açılırken bende tam açılmıyor ....Birde bagaj kapağında sol stopla bagaj kapağı arasında biraz fazla açıklık var....Bu tür sorunları olan arkadaşlar var mı?

    üzülmeyin :kıhkıh: bu sorunla zaman zaman karşılaşıyoruz. Benim araçtada vardı. En yakın yetkili servise gidip ayarlatabilirsiniz.

    "Focus (C346) ) 4 (Sedan) ve 5 (Hatchback) araçlarda gövde paneli aralık/boşluk/çıkıntı problemleri hakkında" konu başlıklı bülten yayınlandı.

    • Beğen 1
  7. İyi de bizim Antalya Otokoç da yetkili servis olarak daha duymamış, buna ne demeli?

    Onlar da ısrarla sadece Fiesta olduğunu söylediler az önce....

    Neyse benim Focus benzinli, heyecanlanmama gerek yok. :kıhkıh:

    İlginç demeli :P bu konuyla ilgili aramaları Otosan Call Center yapacak kullanıcılara hangi servise gitmek istediğini soracak.

    Benzer durum fiesta'da da oldu. Fiestalardaki kadar acil bir durum değil belki bu yüzden dikkatlerinden kaçtı Antalya'da ki bayinin.

    Benim aracı bu uygulamadan önce yapmıştık.

  8. Evet hepsi otosana bağlı sonuçta ama iki ayrı servis ağı var onu demek istiyorum. Otokoç servisleri ile otosan servislerinin kayıtları birbirinden ayrı ve bağımsız diye biliyorum ben. Yani otokoç servisi, otosan servisindeki işlemleri göremiyor. Otosan serviside, otokoç servisindeki işlemleri göremiyor. Ben şimdi size bir aracın şasini pm atayım bu araç heriki servistedede işlem görmüş bana bildireceğiniz servis kayıtlarından sonucu daha rahat görebiliriz diye tahmin ediyorum.

    Yılbaşından önce dediğiniz gibiydi ama şuan bütün sistemler ortak. Şase numarasını gönderin servis danışmanlarım baksın size haber verim

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.