Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İlker B.

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

İlker B. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Samsun
  • Arabam:
    14 Focus Tdci Trend X
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

İlker B.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Yakup kardeşim, özür dilenecek birşey dediğimi düşünmüyorum. Ben kullanılan malzemenin kalitesi hakkında söyledim. Dediğin gibi "Hırsız" kelimesini kullanmadım. Bu çok çirkin bir kelimedir ve ithamdır. Bakarsan bu kelimeyi kullanmadığımı görürsün. Ha, özür dilenecek birşey dediysem (ki öyle değil) o erdeme sahibim ve dilerim. Ben rahatsız olduğum bir konuyu nacizane sizinle paylaşıp görüşünüzü almak istedim. Sen konuyu aldın başka yerlere götürdün. Dedim ya ilk kez böyle bir forumda yazıyorum. Bir daha takip eder veya yazar mıyım bilmiyorum. Yorum yazan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Sağolun, sağlıcakla kalın..
  2. Arkadaşlar merhaba, Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Aracımı 10 bin km de satın aldım. Üstünde Michelin Primacy3 vardı. Lastik basınç havalarını da kontrol ettirmedim doğrusu. Yalnız şöyle bir durum gelişti. Malum hava şartlarından dolayı 4 adet kış lastiği (GoodYear UG8) satın aldım. Bundan sonra bahsettiğim yol ve lastik sesinden eser kalmadı. Araçta müthiş bir konfor oluştu. Bu duruma hem şaşırdım hem de sevindim doğrusu. Kış lastiklerinin daha fazla ses alması gerekmiyor muydu? Zira önceki lastiklerim böyleydi. Fakat kışlıklardan sonra başka bir durum ortaya çıktı. Bu durum yazlıklarda da böyleydi ama aracın km düşük olduğu için pek bu duruma yormak istemedim. 110-120 km ye çıkıp ayağımı gazdan çekince 60-70 km lerde uğultu sesi geliyor. Ben bilyalardan şüpheleniyorum. Bugün servise geçtim ama kapalıydı. Sizce bu km deki aracın bilyalarında sorun olur mu? Rüzgar sesi, camlardan değil kapı aralığında geliyor. Evet, fitileri kontrol ettirmeliyim. Serviste baktıracağım. Müzik sesi, Sony kalitesini beklemiyorum ama F3 te daha tok bir ses vardı. F3 MCA biraz başarısız bana göre... Size başka bir iyileşitrme söyleyeyim. F3 te bagaj kapağını kapattığınızda zayıf bir his duyarsınız. Ama F3 MCA da bu böyle değil. Gerçekten oturaklı ve tok ses duyuyorsunuz. Bu arada ben, araca ve markaya bir ithamda bulunmuyorum Yakup kardeşim. Öyle olsa Focus 2 den beri (2008) F2,5 , F3, F3,5 Titanyum donanım dahil tercih etmezdim. Biraz da öz eleştiri yapmamız gerektiğini düşünüyorum. İlk kez bir forumda yer alıyorum. Doğru yerden cevap yazmışımdır umarım. İlginize çok teşekkür ederim.
  3. Arkadaşlar merhaba, 2015 model Focus MCA Trend-X aracımı yeni satın aldım. Daha önceki aynı 2014 Model aracıma göre araç içinde ciddi derecede ses sorunu yaşıyorum. 120 km'den sonra rüzgar sesi ve lastik sesi var. 2014'te bu durum daha iyiydi. Bu durum bende gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Aynı tip sorunu yaşayanlar var mı? Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Aynı zamanda müzik sistemi de 2014 e göre başarısız. Daha iyileştirme yapılması gerekirken neden bu malzemelerden çalarlar ki?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.