Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Tüfekçi

Üye
  • Toplam İleti

    266
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mustafa Tüfekçi tarafından oluşturuldu

  1.  

    1-En büyük sorun kapatılamayan ESP, 530D ile gezdim bir kere, Borusan elemanı ESP kapatılmasına izin vermediler dedi, sözlerinden çıkmadık, ve azap verdi... 

     

    2-Bu tam bir şehir efsanesi, yıllardır her tür araçla en turladım defalarca, ne lastik rendelendi ne randıman düştü. 

    Sorunu başka yerde arayın...

    1- 19 mayısda ki bmw ler mi bunlar. çünkü yeni modellrin çoğu  bazı virajlarda enteresan tavırlar sergiliyordu.

    2-   lastikler  bi kaç tur sonra tepki vermiyor diyenleri duydum 19 mayısta. Çağlar abinin cupranın  marşpiyelleri  simsiyahtı   lastik  tozu vardı :D rende dediğim o.

  2. pistte toplu katılıma indirim yada tekli katılıma fazla para vermek gibi bir durum yok.   zaten klasmanları kendileri ayarlıyorlar. en güzeli   konuşulup aynı klasmanda  girilmesi sağlanmalı. :P aslında hiç ses etmeden herkes aracının gücünü yakın yazarsa da genelde aynı klasmana denk geliyor.



    niyetleniyorum bende ama lastiklerim sıkıntı yapar mı diye düşünüyorum. zaten arabba 100 ps otomatik :D maksat pistte girmek yoksa zamanlama kasacak değilim :D

  3. Şimdi çıktım işlerimden tanesi 5 liradan yapabiliriz. Fakat bu satılan iyi değil çok. Basım esnasında alt düzlükteki ince çizimde çıkarsa yapılacak yoksa olmaz ve alt bayrak çıkabilecek şekilde hafif büyütülecek.

    Kaç adet olursa olsun :) Elimden gelen budur :yeah:

    güzel rakam. Benim yaptırdığım gelsin. Dediyin gibi o pitstp detayı sıkıntı yaparsa olmadı. Senin dediğin yerden isterim
    • Beğen 1
  4. Pist  halka açılınca  dedim bizim alamanlardan ne eksiğimi var? 

     

    Normalde  19 ağustosa yetiştirecektim ama yapacak adam bulamadım. reklamcılar  uğraşmak istemiyor  yapabilirim diyenler iyi rakamlar çekiyor derken birisini buldum bu işleri yapan.  o da  adetli olursa yaparım  dedi ama dedim sen bi  numuneleri hazırla  meraklısını bulursam adetli de yaptıracam. şimdilik adet olarak bana 3-4 renk  numune yollayacak.  adet olarak 20 lira dedi eğer toplu yaptırırsak    biraz daha düşecek  10 adet  için adeti 15 lira  daha fazla olursa yine biraz daha düşerim dedi. tabi yine  bu işi yapan yapanı tabıyan varsa  bu rakamların altını gören olursa   yazabilir. ben çünkü daha altını pek göremedim.

     

     

      ebat olarak 13-14 cm  e 7-8 cm şeklinde olacak  gibi  renk olarakda adete göre  siyah- kırmızı -metalik gri- sarı- beyaz gibi seçenekler  olacak. marjinal renk isteyen olursa :P pembe felan onu konuşurum ama  o renkler  toplu fiyattan olmayabilir.

     

     

    tasarım olarak  biraz bana ait şaka şaka ( lem siluetin ne tasarımı olacak diyecekler haklı ben dandik bi paint taslağı yolladım yapacak olan arkadaş  son şeklini güzel vermiş)

     

    n9yu5.jpg

     

     

    Bİr iki güne canlılarının resmini ve  araca uygulanmışını ekleyecem inşallah.

     

    bu arada laciverte hangisini yapıştırayım :D kırmızı mı gri mi :D

  5. 1) Чтобы иметь функцию круиз-контроля, достаточно врезать в руль и подключить кнопки, а также активировать функцию круиза и ограничения скорости при помощи дилерского или стороннего оборудования.
    2) Вместо установки кнопок можно приобрести руль с уже установленными кнопками
    3) Функцию круиз-контроля можно установить и активировать на любой комплектациии
    4) Никакие дополнительные модули не нужны


    4- hiç bir ek modül gerekli değildir biggrin.png bu lafı sevdim. neyse arkadaşa söyleyeyim baksın da yapsın tongue.png

     

    http://ffclub.ru/topic/250081/jump_240/

     

     

    tuşun adet fiyatı 600 lira serviste :) ama aynı tuş cmaxde de var ve servis ile her gitiğimde papaz olduğum için onu sormayı unuttum ama nette 200-250 lira civarı fakat  bi kabloda olması gerekiyor o fiyata dahil değilmiş. ruslar yapmış.  ve ek modüle vs gerek yok deniyor. yani tuşlu direksiyonu  şu akıllı gem modülüne gösterince büyük ihtimal çalışıyor. tabi biraz meraklı yetkili servis teknisyeni şart bu iş için. yani kestirip atmayacak hemen.  bu arada gaz teli  vs lazım diyenler vardı. :) bu tip konuda ne kadar az bilgi kirliği olursa o kadar iyi. gaz telli ford kalmadı diye biliyorum :D ki dizelde gaz teli  bırakalı çok oldu. elektronik gaz pedalı ve gaz kelebeği var dizel tüm focuslarda. buna 2001deki tddi bile dahil.

  6. yunus benim arkadaşım. yeni focus trend aldık ona. bu hız sabitleme işini çözemeye çalışıyoruz da baktım ruslar sorunsuz montajı yapmış. ama şöyle bi derdimiz var hız sabitleme tuşu bulamıyoruz uygun fiyatlı. Servise sordum tuş için uçuk kaçık fiyat verdilerler ama şöyle bi saçmalık var cmax ile ortak parça focus ta 400-500 lira sadece tuş diyorlar ( tuşun tek satıldığını ikna ettikten sonra aldığım fiyat olduğu için fiyattan şüpheliyim) ama cmaxin parçası 200-250 lira civarında imiş onu da yeni öğrendim. ama burdaki servisteki parçacılar beni sevmiyor bende onları sevmiyorum o yüzden sıkıntımız var.  aranıyor ilanlarında direksiyon ilanı açtım araıyoruz diye bakalım direksiyonu  teimn ederseksek  büyük ihtimal hız sabitleme işini çözecez. öyle  eskisi gibi gaz teli yok kablo vs derdi olmuyor yeni modellerde. hele dizellerde gaz teli hiç olmadığı için onlar daha rahat. aslında  keşke gaz teli olsa onda tecrübeliyim :D ama bu focus III çok yabancı kaldı. neyse. bu konu burda kalsın  malzemeyi bulursak montajda klavuz oluruz ilerde inşallah.

     

     

    bu arada yeni focusların mantığı vw vagcom gibi deneebilir. otosan yada özel ford servis-parçacıları biraz daha vw servis -parçacı usta gibi bu konularda kıl tüy çıkarmadan iş yapsa  yeni fordlarda bu tip modifiyelere meyilli çok kullanıcı var.  sonuçta 70 bine focus alanlar  var  çoğu üst donanım montajı zor değil sonradan uygulama yapacaklar için. neyse...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.