Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Jant Matlaşması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kışlık lastiklerimi jantları ile çıkartıp, orijinal jant üzerindeki yazlık lastikleri taktım. Jant üzerinde bazı yerlerde matlaşmalar mevcut olduğunu gördüm. yıkadım olmadı. jantlar lastikle beraber hava almadan poşet içerisinde saklamıştım bütün kış. Bu matlaşmanın nedeni nedir bilen arkadaşlar var mı? 

Bu durumda neler yapılabilir? 

Garantilik bir durum mudur?

post-4355-0-08205900-1429130553_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Soyulmuş, garanticilere sorun derim. Hepsinde mi olmuş ?

Evet hepsinde az veya çok var. 

Garanticilerden kasıt nedir ?

Yanıtlama zamanı:

Evet hepsinde az veya çok var. 

Garanticilerden kasıt nedir ?

Yetkili serviste yer alan garantiden sorumlu kişiler :) 

Ben olsam müsait zamanda sorardım, olup olmaması normal mi bilemiyorum şahsen.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yetkili serviste yer alan garantiden sorumlu kişiler :)

Ben olsam müsait zamanda sorardım, olup olmaması normal mi bilemiyorum şahsen.

:D

Hafta sonu zaten 30000 km bakımım var. Ama pek umutlu değilim. Araba yıkamasından tut yol şartlarına kadar sebep verebilecekleri bir sürü nokta var. :(

Yanıtlama zamanı:

:D

Hafta sonu zaten 30000 km bakımım var. Ama pek umutlu değilim. Araba yıkamasından tut yol şartlarına kadar sebep verebilecekleri bir sürü nokta var. :(

Yazın temizledim uygun koşullarda sakladım geri taktığımda böyle oldu deyin artık onlara kalmış dediğim gibi bir kusur mu? bilmiyorum eğer öyle ise umarım değişirler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Serviste ilk önce balata tozu yapışmış dediler ve balata temizleme spreyi denediler. olmadı.

Pastalı cila ile tek jant üzerine uygulama yapıldı. izler geçti. Ama ön koltuk kafalıklarınıda aynı pasta cila yöntemi ile parlatmışlardı; 2 ay sonra aynen eski haline döndü. Bunu da bekleyip göreceğim

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı tür sıkıntı bende de mevcut. Yetkili servise gittim fotoğrafları çekip gönderdiler. İlk defa karşılaşıyoruz dediler ama yukarıda yazanları okuyunca ilk olmadığımı anladım. Gelen sonuca göre sizi bilgilendireceğim arkadaşlar. Sağlıcakla kalın...

• 5 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servisteki cila girişiminden sonra bütün jantları ben cilaladım. Nasıl bir ızdıraptı hiç sormayın 

yıkarken azda olsa gözüme çarpıyor bazı yerler; eskiler mi yoksa yeni oluşanlar mı kontrol etmem gerek ona göre bilgi verebilirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.