Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299292 Kışlık lastiklerimi jantları ile çıkartıp, orijinal jant üzerindeki yazlık lastikleri taktım. Jant üzerinde bazı yerlerde matlaşmalar mevcut olduğunu gördüm. yıkadım olmadı. jantlar lastikle beraber hava almadan poşet içerisinde saklamıştım bütün kış. Bu matlaşmanın nedeni nedir bilen arkadaşlar var mı? Bu durumda neler yapılabilir? Garantilik bir durum mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299295 Soyulmuş, garanticilere sorun derim. Hepsinde mi olmuş ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl Yazar comment_299297 Soyulmuş, garanticilere sorun derim. Hepsinde mi olmuş ? Evet hepsinde az veya çok var. Garanticilerden kasıt nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299298 Evet hepsinde az veya çok var. Garanticilerden kasıt nedir ? Yetkili serviste yer alan garantiden sorumlu kişiler Ben olsam müsait zamanda sorardım, olup olmaması normal mi bilemiyorum şahsen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl Yazar comment_299300 Yetkili serviste yer alan garantiden sorumlu kişiler Ben olsam müsait zamanda sorardım, olup olmaması normal mi bilemiyorum şahsen. Hafta sonu zaten 30000 km bakımım var. Ama pek umutlu değilim. Araba yıkamasından tut yol şartlarına kadar sebep verebilecekleri bir sürü nokta var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299302 Hafta sonu zaten 30000 km bakımım var. Ama pek umutlu değilim. Araba yıkamasından tut yol şartlarına kadar sebep verebilecekleri bir sürü nokta var. Yazın temizledim uygun koşullarda sakladım geri taktığımda böyle oldu deyin artık onlara kalmış dediğim gibi bir kusur mu? bilmiyorum eğer öyle ise umarım değişirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl Yazar comment_299913 Serviste ilk önce balata tozu yapışmış dediler ve balata temizleme spreyi denediler. olmadı. Pastalı cila ile tek jant üzerine uygulama yapıldı. izler geçti. Ama ön koltuk kafalıklarınıda aynı pasta cila yöntemi ile parlatmışlardı; 2 ay sonra aynen eski haline döndü. Bunu da bekleyip göreceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308487 Plasti dip boyama yapın jantlarınıza hem o kötü görüntü ortadan kalkar hem de aracınıza ayrı bir renk katar -https://www.youtube.com/watch?v=ExBDHrXNl1s Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl comment_313436 Aynı tür sıkıntı bende de mevcut. Yetkili servise gittim fotoğrafları çekip gönderdiler. İlk defa karşılaşıyoruz dediler ama yukarıda yazanları okuyunca ilk olmadığımı anladım. Gelen sonuca göre sizi bilgilendireceğim arkadaşlar. Sağlıcakla kalın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201511 yıl comment_316500 @Halit Serkan Kırbaş ve @Serkan Gülhan bey, Sorunlarınızı çözebildiniz mi? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201511 yıl Yazar comment_317762 Servisteki cila girişiminden sonra bütün jantları ben cilaladım. Nasıl bir ızdıraptı hiç sormayın yıkarken azda olsa gözüme çarpıyor bazı yerler; eskiler mi yoksa yeni oluşanlar mı kontrol etmem gerek ona göre bilgi verebilirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın