Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290903 Merhabalar. Nev-i Şahsına münhasır itin biri park halindeki arabama sol arkadan çarpıp kaçmış. Resimde de görüldüğü üzre tamponda delik de var. Arabayı yeni aldım ve ilk arabam. Ne yapmalı ne etmeli çok anlamam. Kaskoya mı yaptırmalı? Servisine mi götürmeli? Yoksa sanayide mi yaptırmalı? v.b gibi bir sürü fikir arasında kararsız kaldım. Arabanın değerini mümkün olduğunca düşürmeden en etkili tamiratı nasıl yaptırırım bilemedim. O yüzden değerli fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290907 Sis farı takılır delik yer de kapatılır boyanır; bu kadarcık tamirat gördü diye arabanın değerini düşürecek adam benle muhatap olmasın kalbini kırarım Mart 8, 201511 yıl Ramazan V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290908 Öncelikle geçmiş olsun.Servise giderseniz tamponu değiştirirler.Bu da masraflı olur.Şahsi fikrim iyi bir ustaya danışmak.Eğer değiştirilmesine gerek kalmadan bir işlem yapabilirlerse yaptırın.Yapamazlarsa kaskodan başka secenek kalmıyor.Geçmiş olsun tekrar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290911 Sis farını yedek parçacıdan kendiniz alın,kaskonuzda varmış Auto King'e gidip kaskonuzu delmeden bir güzel tamponunuzu, sonrasında da sis farınızın montajınızı yaptırın. Mart 8, 201511 yıl Turgut Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın