Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201114 yıl comment_27853 Merhaba Otomatik vites Focus 3 almayi planliyorum. Ancak otosanin web sitesindeki bazi bilgiler kafami karistirdi. Sitede Aktif guvenlik sistemi ve otomatik park asistaninin sadece manuel araclarda mevcut oldugu yaziyordu. Bu gecici bir durum mu yoksa otomatik focuslarda bu ozellikler hic olmayacak mi? Sizlere danismak istedigim bir diger konu da kor nokta yardim ozelligi ile ecoboost motorlarda otomatik vitesin ne zaman Turkiye'ye gelecegi. Tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201114 yıl comment_27856 Merhaba Otomatik vites Focus 3 almayi planliyorum. Ancak otosanin web sitesindeki bazi bilgiler kafami karistirdi. Sitede Aktif guvenlik sistemi ve otomatik park asistaninin sadece manuel araclarda mevcut oldugu yaziyordu. Bu gecici bir durum mu yoksa otomatik focuslarda bu ozellikler hic olmayacak mi? Sizlere danismak istedigim bir diger konu da kor nokta yardim ozelligi ile ecoboost motorlarda otomatik vitesin ne zaman Turkiye'ye gelecegi. Tesekkurler Cok guzel sorular otomatik vites yeni geldigi için alan arkadasimiz olmadı henüz.. Sitedeki bilgiler daha PowerShift gelmeden yazılmıştı, degisiklige gidilmiş olabilir kesin bilgi için bayiilere başvurmanızı tavsiye ederim. Ecoboost a kor nokta ve PowerShift 2012 yılında muhtemel gelmesi bekleniyor tarih ne yapsak da alamıyoruz PowerShift kesin olacak ama...donanımlar muamma... --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201114 yıl comment_27858 Ecoboost + powershift ile sakin sürüşte 7litre civarlarında gezinmek mümkünken ş.dışında belki aşağı inmek de mümkün, bunlara ilaveten yolunu bulup gazı kökleyince uçmak da imkanlar dahilinde Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın