Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nedir Bu Sönük Yanan El Freni Ikaz Lambası!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar uzunca bir süredir forumda yoktum. Uzak kaldım baya. Aracımda bu aralar çok sönük yanan el freni ikaz lambası sıkıntısı var. Daha önce başına gelmiş olan bir fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar dilerim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kısa devre falan varsa o korkutuyor beni.

Yanıtlama zamanı:

Araç yıkamadan sonra başıma gelmişti benim... İyice kuruyunca tamamen söndü. Bende anlam veremedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler Burak Bey cevabınız için. Olabilir aslında. Bu ön cam ızgarasının arası açık acaba polenin altından bir yerden sumu alıyorda böyle bir sıkıntı veriyor. Peki Burak bey çok sönük mü yanıyordu sizin lambada.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler Burak Bey cevabınız için. Olabilir aslında. Bu ön cam ızgarasının arası açık acaba polenin altından bir yerden sumu alıyorda böyle bir sıkıntı veriyor. Peki Burak bey çok sönük mü yanıyordu sizin lambada.

2 kere yaşadım yıkamadan sonra, arka kampanalara aşırı su tutulduğunda olduğunu farkettim. Sönük yanıyor. 3-5 saat sonra kendisi tamamen sönüyo

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamam Burak Bey cevap mantıklı ve tatmin edici çok teşekkürler cevabınız ve vakit ayırdığınız için. İnşallah bizim lambada söner ;)

Yanıtlama zamanı:

hayır camın ordan degil firen merkezleri arzalıdır değiştirmek 100 tl canınızı deger veriyorsanız yaptırın aynı sorun bendede vardı 5 kişi bindi az kalsın tırın altına giriyorduk frenler tutmadı vites düşüre düşüre durdurduk .

Yanıtlama zamanı:

aynı sorunu bende yaşadım. ikaz lambası ara ara yanıp sönüyordu.  biraz araştırdıktan sonra buldum. Fren hidrolik yağım bitmiş denecek kadar azalmış.  hidrolik yağ deposunu fulledim sorun ortadan kalktı. 

• 5 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben bugün memleketten gelirken epey yoğun yağış ile geldim ve park edip eve girdim(sorun yoktu)ancak markete gideyim dedim 4-5saat sonra hafif sönük yanan el freni lambası.fren hidroliğinde sorun yok. Sorunun kaynağı su olabilir mi? Ilk karşılaştığım bir sorun lütfen düşüncelerinizle beni aydınlatın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.