Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288515 Arkadaşlar herkese iyi akşamlar uzunca bir süredir forumda yoktum. Uzak kaldım baya. Aracımda bu aralar çok sönük yanan el freni ikaz lambası sıkıntısı var. Daha önce başına gelmiş olan bir fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar dilerim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Kısa devre falan varsa o korkutuyor beni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288551 Araç yıkamadan sonra başıma gelmişti benim... İyice kuruyunca tamamen söndü. Bende anlam veremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl Yazar comment_288552 Teşekkürler Burak Bey cevabınız için. Olabilir aslında. Bu ön cam ızgarasının arası açık acaba polenin altından bir yerden sumu alıyorda böyle bir sıkıntı veriyor. Peki Burak bey çok sönük mü yanıyordu sizin lambada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288553 Teşekkürler Burak Bey cevabınız için. Olabilir aslında. Bu ön cam ızgarasının arası açık acaba polenin altından bir yerden sumu alıyorda böyle bir sıkıntı veriyor. Peki Burak bey çok sönük mü yanıyordu sizin lambada. 2 kere yaşadım yıkamadan sonra, arka kampanalara aşırı su tutulduğunda olduğunu farkettim. Sönük yanıyor. 3-5 saat sonra kendisi tamamen sönüyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl Yazar comment_288554 Tamam Burak Bey cevap mantıklı ve tatmin edici çok teşekkürler cevabınız ve vakit ayırdığınız için. İnşallah bizim lambada söner Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289400 hayır camın ordan degil firen merkezleri arzalıdır değiştirmek 100 tl canınızı deger veriyorsanız yaptırın aynı sorun bendede vardı 5 kişi bindi az kalsın tırın altına giriyorduk frenler tutmadı vites düşüre düşüre durdurduk . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291072 aynı sorunu bende yaşadım. ikaz lambası ara ara yanıp sönüyordu. biraz araştırdıktan sonra buldum. Fren hidrolik yağım bitmiş denecek kadar azalmış. hidrolik yağ deposunu fulledim sorun ortadan kalktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297524 Benim aractada ayni sorun var 5 gundur devam ediyor kesin sonuc bulan varmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201511 yıl comment_302733 Ben bugün memleketten gelirken epey yoğun yağış ile geldim ve park edip eve girdim(sorun yoktu)ancak markete gideyim dedim 4-5saat sonra hafif sönük yanan el freni lambası.fren hidroliğinde sorun yok. Sorunun kaynağı su olabilir mi? Ilk karşılaştığım bir sorun lütfen düşüncelerinizle beni aydınlatın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın