Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl Yazar comment_278605 Bizim arabada navigasyon yok. Olmayınca nasıl ayarlanıyor Bilemedik ki! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278607 Bizim arabada navigasyon yok. Olmayınca nasıl ayarlanıyor Bilemedik ki! Navigasyon olmasına gerek yok ki; teyp tuş takımında sol tarafta en altta menu tuşu var; oradan tarih ayarlarına ulaşabilirsiniz. Aralık 22, 201411 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl Yazar comment_279071 Menu -> Saat Ayarları -> Tarih ayarları 85 Yardımınız için teşekkür ederiz. Aynen tarif ettiğiniz gibiymiş. Ben göstergedeki düğmelerden zannetmiştim. Yavaş yavaş tanışıyoruz arabayla... Direksiyon değil, teyp kısmından yapacaksınız. Teyp kısmındaki menü > saat ayarları > tarih ayarları sonunda oldu ... Arkadaşlar sonunda ayarladım doğru yanıt teybin oradaki panelden menü > saat ayarları > tarih ayarları bu kadar basitmişş... ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279077 Fotoyu daha kaç kere sileceğiz onu düşünüyorum lütfen foto eklediğiniz yerdeki Kuralları dikkate alın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279085 Yardımınız için teşekkür ederiz. Aynen tarif ettiğiniz gibiymiş. Ben göstergedeki düğmelerden zannetmiştim. Yavaş yavaş tanışıyoruz arabayla... Teyp kısmındaki menü > saat ayarları > tarih ayarları sonunda oldu ... Arkadaşlar sonunda ayarladım doğru yanıt teybin oradaki panelden menü > saat ayarları > tarih ayarları bu kadar basitmişş... ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Rica ederim. Sizinkisi makyajlı olunca aslında tam anlatamadım ama teyp üstündeki tuş gurubunda menu tuşu var yine de. Güle güle sürün enfes Focusunuzu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl Yazar comment_279945 Arkadaşlar ayarladım sonunda teybin ordaki menüden >saat ayarları > tarih ayarları ayarlar tamam çok basitmiş Fotoyu değiştirmiyorum bakın aynı foto ama bazen girdiğimde silinmiş görüyorum tekrar yüklüyorum aksaklık ondan kaynaklanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl comment_279957 Çünkü bu eklediğiniz uygun değil bunu demeye çalıştım kaç kere bize bakın ekleyenlere; bizim gibi olmalı ya da hiç. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın