Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274584 Ford Focus 3 aracımın Yedek anahtarını takınca ''İNFO'' ışığı yanıyor ve aracı çalıştırmıyor.Anahtarı nasıl aktive edebilirim ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274593 Başlık genel'e uygun değil soru kısmına taşındı. Lütfen dikkat ediniz, en azından eski başlıklara bakınız. Ayrıca aktive için klavuz'da yönerge mevcut. Biri eklemezse veya yapamazsanız 1 gün içinde eklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274795 Biraz geciktim, buyrunuz Buarada olumlu/olumsuz lütfen dönüş yapın. Birde mümkünse video çekip bize atabilirsiniz, YT kanalımıza atıp yöntemi yayınlayabiliriz. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl Yazar comment_275343 Cevabınız için çok teşekkür ederim Yakup Bey.Sorunum çözüldü.İyi Günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201411 yıl comment_276518 Cevabınız için çok teşekkür ederim Yakup Bey.Sorunum çözüldü.İyi Günler Burak senin anahtar kumandalı mı? Bu işlem kumandalı anahtarlar için anlatılmış kumandasız yedek anahtara da yapabilir miyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl Yazar comment_276887 Burak senin anahtar kumandalı mı? Bu işlem kumandalı anahtarlar için anlatılmış kumandasız yedek anahtara da yapabilir miyiz? Yedek Anahtar kumandasız yakup beyin yazdıklarına baktım daha bunları uygulamadan indim yedeği taktım info yandı yine immoblizier dedi bende kontağı çevirdim çalıştı şu an çalışıyor sıkıntı yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın