Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201411 yıl comment_269343 Arkadaşlar sakaryada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa orjinal fara mercek uygulaması yapmak istiyorum el becerim vardır ama nasıl olacağıyla ilgili bir bilgim yok fiyat ne tutar arkadaşlar farlar açıldığı için içinde buharlaşma yaşarmııyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201411 yıl comment_269345 İşin ustasi Oktay Toker dir forumumuzda Ama ben on bilgi vereyim Dediğiniz araç focus 2.5 yani makyajlı focus galiba Sahibinden.com da çeşitli markalarda çeşitli fiyatlarda isterseniz kit olarak İsterseniz de parça parça olarak Aradığınız tüm mercek malzemelerini bulabilirsiniz Farı ister isitarak isterseniz de keserek açabilirsiniz Uygun silikon kullanırsanız da buharlaşma yapmayacaktir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl Yazar comment_269454 taner eviş teşekkür ederim ama sakaryada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa irtibata geçmek isterim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201411 yıl comment_271364 Abi bu angel , mercek , xenon, bi xenon, kit, modül, h1-3-5-7 nedir. Bunu benim anlayacağim dilde biri anlatsin lütfen ya. Sormiim sormiim dedim ama dayanamadim artik Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın