Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Xav 65 Double Ekran Teyp

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Coşkun bey güle güle kullanın kaça mal oldu memnun musunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler Rıfat bey

Teyp = 550 tl

Montaj = 50 tl

Çerçeve = 25 tl

Eğer bluetooth ve navigasyon önemli değil derseniz marka sony ve çok güzel ben çok beğendim tavsiye ederim. Ayrıca navigasyonlu olanları 1.250-1500 tl civarında.

Hepsiburada.com dan aldım normalde heryerde 700 tl civarında ama şuan indirimde bilginiz olsun.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Markaya ve modele diyecek bir söz yok ama çerçeveli filen bana göre hiç hoş durmuyor. Ancak bildiğim kadarı ile kaliteli cihazlarında buraya uyacak, ya ürünleri yok ya da oldukça pahalı. :(

Not: Çerçeveyi de ahşap kaplasanız daha güzel durur mu acaba bilemedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler ama evet sanırım hiçbir markada uyan çerçevesiz model yok. Belki karbon yada ahşap görünümlü kaplatabilirim güzel fikir sağolun.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar şu ürünün

http://www.aliexpress.com/item/Android-4-2-Car-DVD-player-GPS-Navi-Car-Stereo-Radio-for-Ford-Mondeo-Focus-Focus/2038131241.html

siparişini verdim bakalım. gelince gelişmelerden haberdar ederim sizi. bizim araca uyan model bu.

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba arkadaşlar sony teyp arızalı çıkınca geri verip bunu aldım geri görüş kamerası taktırmayı düşünmüyorum park sensörüm var yeterli.

Pioneer olsun dedim :)

20150115_232359.jpg

20150115_232417.jpg

20150115_232552.jpg

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Mk 2.5 Aracıma Aynısını Almayı Düşünüyorum. Acaba Direksiyondaki Ses Kumandası Sorunsuz Çalışmakta Mıdır? Bilgisi Olan Var Mı ? Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır direksiyon kumandası çalışmıyor. Ama bir arkadaşımda clio vardı oda pioneer teyp bağlatmıştı direksiyon kumandası çalışıyordu usta bir teypçi bir şekilde bağlamış ben uğraşmadım beni rahatsız etmedi teyibin kendi kumandası ile daha zevkli kullanımı tabi bana göre

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.