Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 çok az bi ses farkı oldu desem inanırmısın Sonuçta abart değil ki sadece uç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Ecoboost olmus bak hemde 1.6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin üstün Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Güzel Uygulama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Şahin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 merhaba arkadaşlar, konuyu forumda baktım ama bulamadım tam detaylı bir bilgi, 100.000 km de 1,8 tdci 2004 model hb focus buldum bayaadır araştırıyorum bu aracı alma niyetim var araba değişensiz orjinal km de. boya çok az var konu hk uyarı öneri veya bilgi rica ediyorum araç sahibi 20 000 tl istiyor bu arabaya en fazla ne kadar fiyat vermeliyim. acil yrdım araç gidiyor. ayrıca aracı expertiz yaptırıcam ankarada hangi servise götürmeliyim ekpertiz yaptırırken nelere dikkat etmeliyim, bu aracın nelerine dikkat etmeliyim özellikle... cvp larınızı hemen bekliyorum alayımmı arabayı ne dersiniz. ilk arabam daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Hakan Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Gule gule kullannin gayet basarili olmus bende benim 2001 focus hb makyajsiz dusunuyorum acaba tampon altindaki siyah kisima montaj yapsam olurmu sprey boya ile ugrasmak istemiyorumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap