Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201412 yıl comment_251949 Arkadaşlar öncelikle meraba focus 2.5 in hoparlor kablosu nerden gidiyor hoperlore acıkta bi yerde varmı kapı aralarında fotoyu atıp işaretlermisiniz hoparlore led bağlamak istiyorumda cevaplarsanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl comment_251952 tam olarak bilmemekle beraber çok yüksek bir ihtimal resimlerde işaretlediğim yerdeler ( resimlerdeki araç focus 3 olsa da mantık aynıdır ) Arkadaşlar öncelikle meraba focus 2.5 in hoparlor kablosu nerden gidiyor hoperlore acıkta bi yerde varmı kapı aralarında fotoyu atıp işaretlermisiniz hoparlore led bağlamak istiyorumda cevaplarsanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl Yazar comment_251954 kapı panzotunu sökmeden yapma sansımız varmı bide bunu yapan yani müziğe duyarlı led yapan varmı focusa örnek olarak ben yaparsam torpidonun en aşşasına paspas ile birlesim yerine yapıcam böylece ayak altında güzel bir ışık olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl comment_251957 kapı panzotunu sökmeden yapma sansımız varmı bide bunu yapan yani müziğe duyarlı led yapan varmı focusa örnek olarak ben yaparsam torpidonun en aşşasına paspas ile birlesim yerine yapıcam böylece ayak altında güzel bir ışık olur vallahi Haluk abi neden böyle birşey yapma gereksinimi duydun anlamadım. Şahsi fikrim eğer ki bagajında ses sistemi olsaydı bi ihtimal olabilirdi bu sistem. Lakin focus gibi bir araca bunu yaptırmanız pek güzel bir görüntü oluşturacağını sanmıyorum. Tabi bu benim fikrim . ama illede yapmak istiyorsanız o işaretlediğim yerden geçer hoparlor kablosu o plastik hortumu sıyırır da içinden geçen hoparlör kablosunu bulursanız yapılır. Piyasadaki esnek şerit ledlerden de yapılabilir sıkıntı olacağını zannetmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl Yazar comment_251960 saol öneri ve tavsiyelerin için zaten şerit led ile yapmayı dusunuyorum geceleri tabanda güzel bir görünüm olacağanı düşünüyorum saol verdiğin bilgiler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl comment_251964 saol öneri ve tavsiyelerin için zaten şerit led ile yapmayı dusunuyorum geceleri tabanda güzel bir görünüm olacağanı düşünüyorum saol verdiğin bilgiler için ne demek abim yararımız dokundu ise ne mutlu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın