Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_22053 ilk önce tüm forum üyelerine selamlar... foruma birkaç hafta önce üye oldum... Arabam 2007 Model Hatcback. Arabamda sis farları yok.ghia modellerindeki gibi yapmak istiyorum. sorum şu olacak : sis farlarını aldıktan sonra açma kapama düğmesi de değişecek mi? veya sis farlarından başka bir aparat almak zorunda kalacakmıyım... Tşkler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_22055 Ön ve arkayı ayrı ayrı çalıştırabilmek için aracınızdaki kumandanın değişmesi şart. Ancak arkayı iptal edip yada ön arkayı aynı anda çalıştırmak isterseniz kumanda değiştirmenize gerek yok. Aramıza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz Aktif olmanız dileğiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_22057 Aramıza Hoşgeldiniz Arkadaşın dediği gibi yapılabilir ama orjinali gibi istersen değiştirmek gerekli tabi.. Devreyi bağlamanıza göre herşey olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201114 yıl comment_22114 Şu da bi hatırlatma olsun.Eğer ön sislerinizi arka sislerle birlikte bağlarsanız swicth'e fazla yük bineceği için ısınacaktır.Araya role koymanız şart. Sis fiyatları dış kabı ile birlikte 55-60 Liraya bulunabiliyor.Taktırmanızda fayda var Aramıza hoşgeldiniz. Benim Tercihim Extra bi düğme koydurmaktan yana olurdu.Tabi aracınızda delik istemiyorsanız o ayrı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201114 yıl comment_22175 azönce aracıma sis farı taktırdım. orjinal anahtara bağlattım ben arka sis açınca önlerde yanıyor araya role ve sigorta yaptılar ve kalın kablo kullandılar yaklaşık 3 saat sürdü. aracın içinden aküye bağlantı kablosunu torpidonun altından geçen ana elektrik giriş yerinden yaptılar taktırmayı düşünürseniz aklınızda bulunsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201114 yıl comment_22180 azönce aracıma sis farı taktırdım. orjinal anahtara bağlattım ben arka sis açınca önlerde yanıyor araya role ve sigorta yaptılar ve kalın kablo kullandılar yaklaşık 3 saat sürdü. aracın içinden aküye bağlantı kablosunu torpidonun altından geçen ana elektrik giriş yerinden yaptılar taktırmayı düşünürseniz aklınızda bulunsun Yukarıda arkadaşlar aynısını tarif etmişti.. Teşekkürler Keşke resim çekseydiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201114 yıl comment_22190 hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek keşke çekseydim ama şunu söylemem lazım motorla, kabin arasında bir kablo geçecek minik bir boşluk bulamadık mecburen torpidoyu söküp arkasından ana elektrik giriş kablolarının içinden geçirdik takmayı düşünen arkadaşlar başka delik aramasınlar çünkü yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın