Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21797 Herkese Selam, arkadaşlar şirketteki server ayarları yüzünden uzak kaldım. Benim bir sorum olacak 2011 confort focus var angel xenon far taktırmayı düşünüyorum böyle bir başlıkta bulamadım daha önce açılmışmı diye baktığımda ne tavsiye edersiniz veya neye dikkat edeyim. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21798 Tekrar Hoşgeldiniz Sizin yerinize başlığınızı açtım Keyifli Forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21803 Hoşgeldiniz tekrardan. Aracınıza angel xenon far takmak yerine Aracın orjinal mercekli farlarını takmanızı öneririm. Çünkü tuning shoplarda satılan angel farların mercekleri oldukça kalitesiz ve yağmurlu havalarda görüşü çok olumsuz etkiliyor bu durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201114 yıl comment_22981 Ogün abiye katılıyorum ; eğer angel alıcam derseniz içindeki merceği valeo marka ile değiştirmenizi öneririm.Fakat buda gene orjianel tit donanımındaki mercekli siyah taban far fiyatını bulur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın