Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250572 Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. geçen ay 64000 km'de '11focus2 alarak aranıza katıldım. yeni olmam sebebi ile kural hatam olursa affola. aracım aldıktan sonra özellikle yokuş aşağı ve yukarı kalkışlarda balatalardan 'gacırtı' seviyesinde ses geliyor. geceleyin park ederken nerede ise mahalleyi uyandıracak seviyede diyebilirim bakım kayıtlarına göre yanılmıyorsam 60000 de balatalar değişmiş. ama bundan emin değilim. aracın soğuk yada sıcak olması farketmiyor bu ses her durumda çıkıyor. görev sebebi ile servise götüremedim daha. 2 yıl daha garantisi devam ediyor. sizce sorunun nedeni ne olabililr. şimdiden teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250576 Yeni ve ucuz model takılmış iz yapana kadar ses çıkacak, zamanla gidecek Hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl Yazar comment_250577 Yeni ve ucuz model takılmış iz yapana kadar ses çıkacak, zamanla gidecek Hayırlı olsun ilginiz için teşekkür ederim biraz daha acıklayabilir misiniz. bakımlar tamamen serviste yapılmış.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250578 ilginiz için teşekkür ederim biraz daha acıklayabilir misiniz. bakımlar tamamen serviste yapılmış.. Hiçbir problem yok yani yakında geçecek. Normalde üreticinin üzerinde verdiği model balata olsaydı hazır izli oluyor yani ses yapmıyor şimdi ise fren yapıldığında birbirine değen noktalar hazır izi olmadığı için yer açmaya çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl Yazar comment_250579 Hiçbir problem yok yani yakında geçecek. Normalde üretinin üzerinde verdiği model balata olsaydı hazır izli oluyor yani ses yapmıyor şimdi ise fren yapıldığında birbirine değen noktalar hazır izi olmadığı için yer açmaya çalışıyor anladım tekrar teşkkür ederim iyi geceler Haziran 26, 201412 yıl Çetin Arslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl comment_250639 Parçaların alışma süreci diyelim koku, hatta duman bile yapabilir şu sıralar Yakup'un dediği gibi bi süre sonra hiç bişey kalmaz Arkalar kampana olsaydı çekeceğiniz vardı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın