Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_248945 Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce focus sport 2007 model araç aldım ama internette araç hakkında hiçbir bilgi yok ruhsatta araç focus sport 3 kapı geçiyor resimlerini ekleyeceğim bu araç hakkında bilgisi olan teknik özelliklerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_248965 Sitede var olanların yeri genel bilgiler bölümü. Neyin teknik verisi lazım yani hangi bölüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl Yazar comment_248966 Sitede var olanların yeri genel bilgiler bölümü. Neyin teknik verisi lazım yani hangi bölüm. Doğrudur.Daha yeni üye olduğum için forum kuralları bilmiyorum özür dilerim.Teknik veriler mesela esp var mı ? asr gibi sport olmasında ki ayrıcalıklar nelerdir diye merak ediyorum.Mesela hiçbir sitede bu araçla ilgili bilgi yok bende burda bilen arkadaşlar vardır diye umut ederek konu açtım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_248968 Özürlük durum yok est, size nerede olduğunu göstermeye çalıştım ama olamadı sanırım. Buyrun size genel bölüm yeri: http://www.focusclubtr.com/forum/126-mk2-genel-bilgiler/ burada donanım listesi mevcut. Donanım başlığı: Yalnız sizin istediğiniz şeyler teknik veri değil donanım oluyor yani ülkeye göre yıla göre vs değişebilen şeyler haliyle internet de NET şekilde bulmanız imkansız eğerki o zaman satılan kataloglara sahip değilseniz. (Yukardaki link gibi) SONUÇ: Sizin aracınızda esp varsa kontak çevirince ışığı yanar ve teybin altında DÜĞMESİ vardır off yapmak için. Genel olarak da hiçbir ayrılığı yok aracınızın sadece karoser 3K o kadar. Genel sonuç ise herşey bu sitede mevcuttur google yerine önce buraya bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl Yazar comment_248987 Hmm.Bu sefer anladım yakup bey teşekkürler bilgi için ne kadar acemi olduğumu bi kez daha anladım bu konularda sizin sitesinizde dolaşmaya çalışıp bilgi sahibi olmaya çalışıcam bu konularda çok teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201412 yıl comment_248988 Hmm.Bu sefer anladım yakup bey teşekkürler bilgi için ne kadar acemi olduğumu bi kez daha anladım bu konularda sizin sitesinizde dolaşmaya çalışıp bilgi sahibi olmaya çalışıcam bu konularda çok teşekkürler.. Üye olan herkesin bura Keyifli Forumlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın