Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_245056 Arkadaslar merhaba, 2 hafta kadar önce 2007 Tdci 90 bg Trend sedan focus sahibi oldum. Aracı 160 binde aldım. yaklaşık bin km yaptım. Daha once ford araç kullanmadım, dizel araç hiç kullanmadım. Aracı bayağı bi denedim ancak eksiklikler var ise buradan bilgi edinmek isterim. Öncelikle yakıt durumu, 50 tl ye yaklaşık 160km yapıyorum(şehir içi) bu tüketimi normalmidir ? Aracın yol bilgisayarındaki değerler motor persormansına göre tahmini midir gerçek midir(açıkcası bana uyumsuz gibi geldi)? motoru çalıştırdığımda sağ taraftan sivrisinek vızlaması gibi cok ince bir ses geliyor motor çalıştığı süre boyunca sürekli olarak.bir donanımın sesi olduğu belli ancak ben tam olarak çözemedim . ve son olarakda aracı ekspertize soktuğumda egzosu gözüme çarptı biraz çürümüş gibi geldi.görevlide yakıt sarfiyatı açısından değiştirmemde faydalı olacağını söyledi gereklimidir ? Arkadaslar aracı alırken ekspertize soktum onun dışında,sanayiye hiç götürmedim götürmeden önce buradan biraz bilgi almak istiyorum. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_245058 Lütfen bundan sonra başlıklarınız içeriği özetlesin. Amacımız fayda sağlamak. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_245065 2005 focusumuzdan ilk aldığımız günden beri alışık olduğumuz bir ses. Direksiyon kutusundan geldiği söylendi bize o vızıltının. Hatta araç duruken rölantide direksiyonu sağa sola çevirip sesi dinlerseniz daha da ayırt edici şekilde farkedersiniz. Yani o konuda problem yok Yakıt olarak bizde 109 bg lik model vardı ve şehir içinde 7 lt yi görüyordu. bu tabiki kısa mesafe motorun ısınmasına bile olanak vermeden kullanılarak elde edilen sonuç. Uzun yolda koklar 4 litre civarında gezer 4 4.5 5 litre maximum Egsoz konusunda bir fikrim yok Mayıs 26, 201412 yıl taylan boya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın