Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237069 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237070 Ertan bey, forumu doğru kullanmaya çalışalım, acele etmeden. İletiniz yeni başlık yayınlanmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl Yazar comment_237075 Ertan bey, forumu doğru kullanmaya çalışalım, acele etmeden. İletiniz yeni başlık yayınlanmıştır. kusura bakmayın acemilik işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260721 Mrb eger halan daha aramaktaysanız satısını yapmaktayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_279997 Merhaba bende yeni katıldim araniza. Konusmalarin uzerinden baya bi zman gecmis ama hala muhattap bulabilirmiyim bilmiyorum. Yine de yazym dedim. Bende 2010 hb focus titanyum icin on arka difizor arıyorum. Bilen varmi varsa ne kadara alir ve montoj yaptirabiliriz. Tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201511 yıl comment_282392 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Hangi difizörden arıyorsunuz. st difizör mü? Wrc ek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl comment_305580 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Slm arkadasım. Hangi sehirdesin . İstanbulda degilsen eger internetten efe polyesyerin sayfasına gir. Fiyatları uygun. Ben oradan yaptırdım. Kargo ile yolluyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın