Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232644 Arkadaşlar facebook ile sitemize kayıt olanlar oldukça fazla ve zaman zaman şifre talepleri almaktayım. Bu durumu sizlerin de aşabileceğini anlatmaya çalışacağım. Kimlere lazım olur? - 3.parti uygulamaları kullanırken şifreniz gerekebilir. (Tapatalk gibi) - Ülkenizde sosyal ağlara (facebook gibi) sınırlama gelebilir ve sitemize giremezsiniz haliyle şifreye ihtiyaç duyarsınız. - Facebook hesabımı kapattım ama siteye girmek istiyorum. Bazı bilgiler sonrası adımlara geçiyorum. Üyelik sonrası gelen özel mesajı göstermek istedim her yeni üyeye profilini doldurması için uyarı gider Ayarlara girip e-postanızı öğrenebilirsiniz. ADIM 1 - Giriş yap sekmesinden Şifremi Unuttum Deyin ADIM 2 - Zorunlu iki alanı doldurunuz Ben mail örnek gösterdim, kullanıcı adınız da facebook'daki isminizdir. Sonucunda onay ekranı gelir ADIM 3 - Mail'e gidiniz - Link'i tıklayınız ADIM 4 - Devam'ı tıklayınız ADIM 5 - Tekrar mail'e dönüyoruz ve şifrenizi alıyorsunuz ADIM 6 - Ayarlar'a gidip şifrenizi değiştirmeyi unutmayınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın