Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201115 yıl comment_20168 Arkadaşlar orta kolçağım kırılmıştı dün onu tamir etmek için orta konsolu söktüm. Resimleri aşama aşama anlatıcam sizlere Lazım olan takımlar: 20 numara tors tornavida 10 açık ağız anahtar yıldız anahtar ama 10 tornavida daha makbule geçer. İnce tornavida Kırılmış kolçağın görüntüsü Önce arabanın ön alt kısmındaki bakalitleri söküyoruz sürücü kısmında 2 adet yolcu kısmında 1 adet tors civatamız bulunmakta. Bu civataları söküp bakaliti öne doğru ittiğimizde tırnaklarından kurtulacak ve demonte olacaktır. Ondan sonra arka kısma geçiyoruz. Ordaki küçük eşya gözünü ve kağağı çekerek yerinden çıkartabilirsiniz. Kapaklar çıktığında Aşağıda bulunan resimdeki görüntü meydana çıkacak Sağda ve solda 3 er adet 20 tors civata bulunmakta. O civataları söktükten sonra. Siyah plastik iskeleti araca sabitleyen 2 adet 10 civata bulunmakta onları söküyoruz. ondan sonra tekrar ön kısma geçiyoruz Elfreni kapağını söküyoruz arka kısmından ince bir tornavida ile yaralamadan dikkatlice tırnaklarından kurtarıp çıkartıyoruz. Ondan sonra vitesin kapağını söküyoruz. Vites topuzunusaat yönünün tersine doğru çevirerek çıkartıyoruz. Tornavida ile gösterdiğim yerden nazikçe kaldırıp tırnaklarından kurtarıyoruz. Ondan sonra küllüğü çıkartıp küllüğü sabitleyen küçük plastik parçayı söküyoruz. Dikkat etmemiz gereken nokta küllüğü çıkarttığımızda direk çekmiyoruz arkasında çakmağın 2 adet elektrik soketi bulunuyor onları söküp küllük kısmını komple çıkartıyoruz. küllüğü çıkarttıktan sonra hemen alttaki 2 adet 10 civatayı söküyoruz. Bütün civatalarımız bitti Artık orta konsolumuz demonte halde sadece tırnaklarından kurtarmamız gerekli. Elfrenini abanarak çekebileceğimiz en yüksek seviyeye kadar çekiyoruz. Ardından orta konsolun arka bölümünü havaya kaldırıp geriye doğru çekiyoruz. Onun ardından orta konsolun ön kısmınıyukaru kaldırıp Küllük bölümünün üstüne çıkartıyoruz ondan sonra arkayı kaldırıp orta konsolu çıkartıyoruz. Bu kadar çeşitli hareket yapmamızın sebebi elfreni kolundan dolayı çıkartması biraz alengirli oluyor. Ondan dolayı biraz dansözlük yapıyoruz Airbag beynimizde orda duruyor. Yerini merak edenler için çektim Kolay gelsin arkadaşlar. Resimlerin ve anlatımın Bütün hakkı www.focusclubtr.com'a aittir. izinsiz başka sitelerde kullanılaması rica olunur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201115 yıl comment_20169 Ben yeteri kadar dansözlük yaptıramadım herhalde el freni yüzünden tam çıkartamamıştım gerçi el freni çok kalkmıyor bende ama o şekilde de işimi görmüştü.Paylaşımın resimli olması güzel olmuş ellerine sağlık.Ghia modeller haricinde arka taraftaki vidalara farklı şekilde ulaşılıyor.Konsolun arka kısmındaki büyük boşlukta tornavida yardımıyla açılabilecek ufak bir kapak var vidalar onun altında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201115 yıl Yazar comment_20171 coll ve trend modellerinin orta konsolunun arka vidalarının resminide senden bekliyoruz Belen abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201115 yıl comment_20186 Bu ne sabırdır,bu ne kararlılıktır Allahım yaa....Zamanın bol galiba Ogün...Evlenip Çocuk olunca görücem seni bööle uğraşabilicen mi arabanla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201115 yıl comment_20190 Bu ne sabırdır,bu ne kararlılıktır Allahım yaa....Zamanın bol galiba Ogün...Evlenip Çocuk olunca görücem seni bööle uğraşabilicen mi arabanla.. Değil araçları sökmek, eskisi gibi ıncık cıncık temizlemeye bile hevesim kalmadı şahse! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl comment_20236 Çocuğu büyüttükten sonra ona yaptıracak bu işleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl Yazar comment_20238 Aynen otomobil mekaniğinin inceliklerini öğreteceğim ona 5 yaşından itibarende go karta başlayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl comment_20239 8 yaşında F1 pistlerinde göreceğiz sanırım...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl Yazar comment_20242 yok daha neler benden daha iyi viraj dönmesi benim için yeterli Gerisi onun büyüdüğündeki ilgi alanları ve hobileriyle değişiklik gösterir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl comment_20249 Çocuğa araba sürdürmeyi öğreticeğine kızları,nasıl -t-"avlayacağını" ve nasıl "gönüllerini" hoş tutacağını öğret kardeşim...Arabayla mı ergenlik enerjisini boşaltacak garibim...eheheheeüeeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201115 yıl comment_20264 iyide oglan olacagı kesinmi kardeşim...ya kız olursa ogünü barbie bebeklerle oynarken hayal edip güleyim bari...ne arabası...ne savaş oyunu...evcilik oynayacak onunla bubası....hahahhahaa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201115 yıl Yazar comment_20290 Kız olması araba kullanmasına engel değil abicim kız yada erkek otomobil tutkusunu aşılicam yaşlılığımda beraber V8 söküp toplicaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299499 coll ve trend modellerinin orta konsolunun arka vidalarının resminide senden bekliyoruz Belen abi ellerinize sağlık güzel anlatım olmuş birşey sormak istiyorum benim kolçak sağlam ben sadece kolçağı sökmek istiyorum gösterdiğiniz heryeri sökmeden kolçak sökülebilirmi yada kolçağın üst kapağındaki deri kaplı kısım yalnızca sökülebiliyormu bendeki sorun deri kaplı kısımdaki yırtık ve çatlaklar ben deriyi yeniden kaplamak istediğim için sökmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl Yazar comment_299526 ellerinize sağlık güzel anlatım olmuş birşey sormak istiyorum benim kolçak sağlam ben sadece kolçağı sökmek istiyorum gösterdiğiniz heryeri sökmeden kolçak sökülebilirmi yada kolçağın üst kapağındaki deri kaplı kısım yalnızca sökülebiliyormu bendeki sorun deri kaplı kısımdaki yırtık ve çatlaklar ben deriyi yeniden kaplamak istediğim için sökmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar Hatırlamaya çalışıyorum ama o kadar çok zaman oldu ki. Çıkaramıyorum şu anda ne desem yalan incelemem lazım tekrar. Yarın akşam iş çıkışı bi bakıp yardımcı olmaya çalışırım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın