Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219237 merhaba arkadaşlar ben adana ceyhandan hüseyin aracımı yeni aldım 2000 model ghia ancak aracımda bazı sıkıntılar oldu örneğin aracımın sağ arka amasörü patlakmış ve yoldaki bozukluklarda araba tabiri caizse kıç atıyordu tamircim arka amasörlerin ikisinide değişti. ancak aracımda yolda giderken özellikle bozuk yollarda giderken farklı bir salınım var sanki bana hiç güven vermiyor. tamircim bir ara ön amasörleride değişelim dedi nedeni ön amasörmüdür. ön düzencim araçta birşey yok dedi. tüm ayarları bilgisayarla itina ile yaptı not: arkaya ağır yolcu bindiğinde yolda ön taraf geziyor gibi geliyor. bu benim 4. aracım daha öncekilerde böyle bir sorun yaşamadım. yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219245 Ürünün ismi amortisör, kafanıza göre mi değiştiriyorsunuz bu parçaları yoksa öyle kafasına göre mi? Normalde aynı parça/muadil(varsa) değişirse sorun olmazdı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl Yazar comment_222076 amortisör ümün markasını okuyamadım ancak bir etikette MADE İN P.R.C. yazdığını gördüm sanırım çin malı bir amortisör almışım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223556 Amortisör de sıkıntı olmuyor. Tamircin sanırım biraz sallamasyon iş yapmış. Hem neden sıfır alasın 2 ci el yada çıkma varken Aracın Salıncak ve Yaylarını kontrol ettir. Benim 2005 1.6 16v aracım var arkada 2 adet bas kolon vardı titremeden dolayı amortisör vidaları gevşemiş ve bende patlak zannettim ancak arkadaşımın yanına uğradım ve vidanın gevşediğini ve yayların olduğu yere pas sökücü ile temizledi ön salıncakların teki iptal olmuştu tıkırdı geliyordu 2 sini bir değiştirdim simdi sessiz bir şekilde yola devam Mart 3, 201412 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Kurallara uygunsuz kısım silindi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl Yazar comment_223563 performans testi yapan yerlere gidip aracın süspansiyon durumunu test ettirmek istiyorum sizce uygun olurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223666 Sen aracını en güzeli ön suspansiyonlarını kontrol ettir ve arka yaylarına baktır. Gezelemesi hayri alamet değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201412 yıl comment_234794 amortisörlerle alakalı aynı problemi yaşadım. aracın ön tarafının gezmesi de yine amortisörlerden dolayı. öndeki iki amortisörü de halletmen gerek. bu arada değiştirmek şart değil, amortisörün tamiri var. tanesi 100 tl iken tamiri 40 tl civarında örneğin maslak oto sanayide Nisan 6, 201412 yıl Berk Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın