Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201412 yıl comment_214240 Bütün günümü aldığı için ve sizin de karşılaşabileceğinizi düşündüğüm için paylaşmak istedim... Bilgisayarım durup duruken RAM'in tamamını kullanıyodu (hiç bir program çalışmazken... Nette çözüm bulamayınca kendim halletmeye çalıştım oldu... Bu sorunla karşılaşırsanız: Microsoft Security Essentials programında AYARLARda "dışlanan dosyalara" eklediğinizde sorun kalmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201412 yıl comment_214245 Peki dllhost neden açılıyormuş ? Onu bulabildiniz mi? Ram'leri sürekli tamamen kullanması çok kıl durum ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201412 yıl Yazar comment_214250 Tam bilmiyorum ama... Genellikle kodeklerden kaynaklandığı belirtilmiş. Ben de 2 gün önce KMplayer yüklemiştim 3D izlemek için. Emin olmasam da ondandır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201412 yıl comment_214259 İnternetten indirdiğiniz bir programı yüklediğinizde program listesini kontrol edin. Yüklenen program extra programlar yükleyebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201412 yıl Yazar comment_214262 İnternetten indirdiğiniz bir programı yüklediğinizde program listesini kontrol edin. Yüklenen program extra programlar yükleyebiliyor. evet , o tarafı da var... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın