Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön tampon modifiyesi & Şeffaf Sinyaller

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Garajdan görüntüler :D

s7303904.jpg

Bu da şeffaf sinayaller:

s7303902.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Onur bende düşündümde tabanı turuncu olunca işe yaramadı senin sinyaller şeffaf farlarda karartmalı olunca gitmiş ama :D

Adminim çıtalar önceden vardı şimdiki değişiklik lipteki folyoyu söküp üstündeki çıtayı mat siyah kapladım (st tampon hesabı :) )

Yanıtlama zamanı:

Sende karart farları F1 lerinki daha kolay bi günde yaparsın ben şimdi içine mercek + halka döşemeyi düşünüyorum. camlarada film düşünüyorum incesinden bi ara çektirmiştim terör olayları felan olunca burda söktürmüş polisler şimdi 1 numara ince film güzel olur diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araba beyaz olsa bir saniye bile durmam da far karartma griye yakışmıyor diyorlar

Bu arada mercek işi güzel olur halka apachi moda geçebilir ama :D

Filme gelince internetten sipariş edecektim bir abimiz ceza yemiş (film düşmanlığı var buralarda :) ) beni de vaz geçirdi

Yanıtlama zamanı:

internetten sipariş nasıl oluyor aracın camına uygun kesimlerde film var mı ? yani kendimiz uygulayabilirmiyiz burda 100 tl ye çekiyorlar kalitesiz filmi. iyi film çekecek bi ustada yok malesef.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kendin çekebilirsin bence zaten asıl iş altına cam-sil yada su benzeri sıkılan maddede sonra aparatla altındaki sıvıyı atıyorsun kesmesi ise örn:sağ camda dıştan kesip sol camda yapıştırıyorsun

Yanıtlama zamanı:

Ben onu yapabileceğimi zannetmiyorum cok stresli bir iş ben de hiç dayanamam yardıda bırakır gelirim sinirden :D ufak tefek hatalarda canımı sıkar en iyisi güzel bi ustaya yaptırmak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

folyo çok daha beter :D filmi hiç yoktan filmi düz bir zemine çekiceksin birde yanında sabırlı bir yardımcı olmalı :) bu arada bir araçlık (arka cam ve arka yolcu camları) film 15 lira mı neydi denemeye değmez mi? :)

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Abi farlara mercek yap sis lere xzenon koy yolda bakan bidaha.baksın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.