Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200681 merhaba arkadaşlar bu modifiye işinden pek anlamıyorum ve onun içinde yardımınıza ihtiyacım var.Ön Arka difüzor marspiyerler spoiler camlar için krom çıtaları değiştirmek istiyorum.Aracıma daha sportif bir hava katmak için fikirlerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200718 maddi durumun musayitse st tampon marsbiyer spoiler ve jant al tak. en kral modifikasyon bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200728 Öncelikle ne o uzun başlığınızda ne de o uzun araç profil tanıtımınızda araç karoseri girilmiş, bu sebeple nasıl tavsiye edeceğiz bilemiyorum. İyisi mi önce onları tamamlayım ardından daha önce yapılmış çalışmalara bir bakın derim. Keyifli forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl Yazar comment_200846 ford showroomlarinda gördüğumde şeker kırmızıydı focus hoş duruyordu.AMa azıcikta fark olsun istedim.Pcden girersem foto atarim bayide gördügüm modifileli aracı Bayiinin verdiği fiyat tahmini 2500 3000 arasındaydi st tarzı uyguladığimızda fiyatı kabaca ne olur aracım 2013 hatcback focus titanium smart 1.6 duratec Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın