Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198016 Aracım gazdeyken kalan mesafe de düşüyor acaba hem benzin hem gaz mı tüketiyor ? Kasım 14, 201312 yıl Mertcan Çelik tarafından düzenlendi haz->gaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198029 Valla ne aracınızın bilgileri var ne de sizin ne demek istediğinizi anladım. Ben Hayır diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl Yazar comment_198036 kusura bakmayın haklısınız aracım 2005 focus|| Hb benzinli aracımda tüp takılı.Aracım gazda gîderken yol bilgisayarındaki kalan mesafede düşüyor hatta geçengün benzin ışığı yandı ama aldığımdan beri ilk defa çeyrek depoya düşürdüm yardımcı olursanız sevinîrim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198050 Bazı LPG kitlerinde araç rolantideyken benzine geç, 3000 deviri geçince benzine geç gibi seçenekler var bunlar aktif olabilir kontrol ettirmeniz gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198237 Enes, nasıl bir kit takıldı nereden bileceğiz biz? Bunları senin taktırırken veya eski sahibinden öğrenmen gerekirdi. Sürekli kısa mesafeler ile ilerliyorsan benzin tüketmesi normal. Sürekli benzinli gibi gidiyorsa kontrol ettir, acil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198305 Bu konu da bi arkadaşımın olayını paylaşmak isterim sizinle. arkadaşımın aracında da aynı durum oldu bunun fakat daha sonra öğrendik ki yol bilgisarı gaza basışınıza gore kalan yol bilgisi veriyor. Yani aslında siz gaz tüketirken araç benzin yanmış gibi kalan yol bilgisi veriyor ve benzin yokmuş gibi gosteriyor.Deponuzu fulleyip benzin bitti yazana kadar gazla giderseniz daha sonra tekrar fullediginizde dediğimi görüceksiniz. Kalan yolu dogru görüntülemek adına sigortasını söküp tekrar taktiginizda normal degerler gorunecektir.Yanlısım yoksa basit bi sigortasını söküp tekrar takma işlemiyle eski halıne donuyor diye biliyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın