Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197776 Arkadaşlar sigortacı olduğumdan dolayı TRAMER şifrem IP m mevcuttur. Hasar kaydı, araç kaç kere devir edilmiş kimin adına sigortası ne zaman bitiyor öğrenebilirim. Ha bu arada ne kadar hasar neyden dolayı alındığını göstermiyor bizim sistem. Sadece 1 adet hasarı var veya 2 adet hasarı var diye gösteriyor. Ayrıca, Zurich sigorta, EURO, Allianz, Sompo Japan, Neova, AKSigorta, MapfreGENEL, Yapı Kredi, Groupama, ERGO, Axa şirketlerindende fiyat verebilirim bilgilerinize Hatayda olan arkadaşlarımız içinde adresimizi vereyim Köy garajları Ce-ka Opet petrol arkası Lider Group Sigorta aracılık hizmetleri Hatay/Antakya. Bunlarda tramer hasar sorgu, sigortası var mı yok mu ve kaç kere el değiştirmiş ekran görüntü; (Plakadan sorguladığımdan sadece benım adıma olan gözüküyor Şaseden sorgularsam daha önce ki sahibide çıkıyor) Kasım 13, 201312 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Başlıklar önemli anıl, değiştirildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197829 İyi bir düşünce, yeni aldığım arabanın kaçıncı sahibi olduğumu bilmiyorum. plakayı versem sigorta dökümüne ulaşabilirmiyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl Yazar comment_197836 Plaka değişikliği yani nakil işlemi varsa geçmişinde zor. Ama şase nosu ile görebilirim tabi ki Sigorta dökümüne de ulaşılır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197844 Anıl be, ÖM olarak gönderdim. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl Yazar comment_197847 Cevap ilettim Başka arkadaşlar varsa bilgi isteyen yardımcı olabilirim... Anıl be, ÖM olarak gönderdim. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250540 Anil bey iyi aksamlar.ben sasi gondericem ayrıca generali ile groupama arasinda kaldım hangisini tavsiye edersin Arkadaslar sizlerde tavsiyenizi yazarsaniz sevinirim herkese iyi akşamlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın