Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15322 arkadaşlar kardeşim denizden dönerken kaldırıma sürtmüş sol 2 jantta da 2-3 milimlik hasar oluşmuş sol ayna gitmiş. kaskoyu bozdurmaya değermi kasko tamir ettirir mi jantları. yoksa tamiri mümkün değilse yenisini verir mi. daha doğrusu jantlar tamir edilebiliyormu sıfır gibi olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15323 Aslında bunu ekpertiz'e sormak lazım birde kasko görevlisine , şimdi biz değişiriz deriz değişmezler kalmayalım ortada ucuz birşeyse kaskoyu bozdurmayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl Yazar comment_15324 boss biliyorsun bendekiler orj. collection jantı. acaba tamir ettirsem tamiri mümkün mü bu jantlarda onu öğrenmek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15325 Öncelikle geçmiş olsun. Tabi tamiri münkündür jantcılara bi danışın Adamlar eliyle kaput yapıyorlar 2-3 cm lik jant çiziğini mi tamir edemeyecekler Temmuz 21, 201115 yıl ONURFTH tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15326 boss biliyorsun bendekiler orj. collection jantı. acaba tamir ettirsem tamiri mümkün mü bu jantlarda onu öğrenmek istiyorum. Hiç yaptırmadım , bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl Yazar comment_15329 yarın servise danışayım değiştirirler derse kaskodan yaptıracağım. malum jant tamiride ucuz sayılmaz artı birde sol ayna var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15338 jantı değiştirmezler kırık olmadığı müddetçe tamire gönderirler.. Sanayiiden bir fiyat alın jant onarımı + ayna için.. Kasko hasarsızlık indiriminden daha fazla tutuyorsa kaskonuzu devreye sokun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın