Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180619 Aracım 2011 model Hb Comfort pakettir. Gözlemlerime göre göğüsün altında yani pedalların üstünde ve yan yolcu kısmında alt tarafları aydınlatması için T10 duy yeri var kabloları çekili durumda, fakat bir türlü nasıl calıstıgını ve nereye baglı oldugunu bulamadım. Duylarda ampul yoktu taktım ama hiçbir şekilde calıstıramadım. Bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180621 Duy'a ampul taktın ok, peki sigorta lazım mı onun için? Bilmediğim için şema'yı veriyorum istersen bir dene bakarak Bu arada profil bilgilerinde meslek olarak uzman yazılmış; yeni mi çıktı o iş. Lütfen doğru bilgiler girelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl Yazar comment_180664 Duy'a ampul taktın ok, peki sigorta lazım mı onun için? Bilmediğim için şema'yı veriyorum istersen bir dene bakarak Bu arada profil bilgilerinde meslek olarak uzman yazılmış; yeni mi çıktı o iş. Lütfen doğru bilgiler girelim. teşekkür ederim yardımınız için, bilgi doğru evet uzman jandarmayım ve tuncelideyim. jandarmayı yazmak istemedim çok gerekli ise yazayım sıkıntı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188036 Durum ne oldu sigorta takılınca ışıklar yandı mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın