Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Galatasaray'ın Yeni Sezon Formaları Tanıltıldı (17.07.2011)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Yeni Formalarımızın Lansmanı Yapıldı

Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından olan Nike arasındaki büyük birliktelik başladı. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Fatih Terim, Profesyonel Futbol takım ve A2 takım oyuncularının katılımıyla Galatasaray Lisesi’nde gerçekleşen lansmanda yeni sezon formaları ve ekipmanları ile günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı yapıldı.

Galatasaray’ın 2011-12 sezonunda giyeceği formalar profesyonel futbol takımı oyuncularımız tarafından yapıldı. Profesyonel futbol takım oyuncularının yeni formalarla podyuma çıkmasının ardından, A2 futbol takımı oyuncularımız da yeni sezonda kullanılacak ekipmanları tanıttı.

Parçalı forma ile podyuma çıkan Kaptan Arda Turan, “Galatasaraylılık ruhu, sonuç ne olursa olsun, o formanın hakkını vermek için mücadele etmektir. Galatasaraylılık bunu gerektirir. Biz de bu sene bunu yapacağız” dedi.

Podyuma sarı formayla çıkan Colin Kazım yeni formalarla ilgili olarak,"Yeni formalar son derece yenilikçi. Bu renkte ilk kez sahaya çıkacağız ve tarih yazmak istiyoruz” dedi.

Yeni transferlerde Ceyhun Gülselam ise podyuma siyah forma ile çıktı. “Galatasaray çok büyük camia” diyerek söze başlayan Ceyhun, “Hedef her zaman şampiyonluk, bizim de amacımız bu hedefe ulaşmak” diye konuştu.

Lansmanın son bölümünde, profesyonel futbol takımı teknik kadrosu ve oyuncuları basın mensuplarına poz verdi.

Teknik Direktör Fatih Terim lansmanın ardından Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, Nike’nin kısa zamanda çok özenli bir iş yaptığını söyledi. Fatih Terim yeni formalarla ilgili olarak, “Umut ediyorum, parçalı forma ile çok büyük başarılara ulaşacağız. Formalar güzel, içindekiler de daha güzel olacaktır” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın tarihinden ve kültüründen izler taşıyan formalar çeşitli anlamlar içeriyor. Unutulmaz futbolcumuz Metin Oktay’ı simgeleyen “parçalı” forma, inancı simgeleyen “siyah” forma ve heyecanı simgeleyen “sarı” forma davetlilerden büyük beğeni topladı.

348634139.jpg

gsformalar3uzn5t.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.