Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

yeni focus 3 stil plus paket

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. arızayı 2 farklı servise gösterdim test sürüşüne çıktık. ustalar yeni araçlarda bir alışma süreci olacağını söylediler. şimdilik garantiye güvenerek bir süre binmeyi düşünüyorum tabi müziğin sesini açarak yoksa insan takıyor vitesten gelen geçme sesine çok basit bir ses de olsa.. bir de dizel araçlarda yüksek torkdan kaynaklı olarak debriyajı bırakınca gelen sesin de normal olduğunu söylediler. İLk defa dizel araç kullandığım için inandım açıkçası bekleyip göreceğiz artık.

bu arada aracın maliyetini soran bir arkadaş vardı.araç gece gri hatchback 50800 e maloldu plus paket + kasko hediye olarak.

kardeş inşallah sorunu en kısa zamanda halledersin gerçekten adamın canı sıkılıyor benim arabada da var demiştim. Allah kaza bela vermesin arabayı da iyi fiyata almışın ben sedanı plus paketli 52800 e aldım kaskoyu da dışarda 975 e yaptırdım...

Yanıtlama zamanı:

kardeş inşallah sorunu en kısa zamanda halledersin gerçekten adamın canı sıkılıyor benim arabada da var demiştim. Allah kaza bela vermesin arabayı da iyi fiyata almışın ben sedanı plus paketli 52800 e aldım kaskoyu da dışarda 975 e yaptırdım...

yalnız benim arabadaki ses farklı yerden aynı yerden değil...

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar, öncelikler aranızda olmaktan son derece memnunum. Sayın master28 aracınızın toplam maliyeti plaka trafik vs ne kadar oldu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

52ooo civarında idi sanırım.

Yanıtlama zamanı:

"aracdan ses gelmesi".. bende cok takarim, bi ara hic radyo felan acmazdim da sirf motorun sesini dinlerdim ve illa ki bisey bulurdum, ve sonrasinda da sogurdum aracdan ,iste bundan önceki aracim öyle oldu da degistirmek zorunda kaldim..

mumkun oldugunda ki bu zor pek dinlememeye calisiyorum.

katılıyorum aynısını banada oluyor :) bazen teybi kapatıp sırf motoru dinliyorum traktör gibi geziyorum bazen diyorum acaba bizim focus mu böyle bu kadar ses çıkarıyor? şaşırıyorum , soğuyorum .. Sırf bende benzinli vw araçlarına özeniyorum 0 ses arabalarda...

Yanıtlama zamanı:

alt koruma yaptırın sessiz oluyor...davlumbazlara silikon...süper hatta stop etti deyip motoru çalıştırırsınız... :)

Yanıtlama zamanı:

alt koruma yaptırın sessiz oluyor...davlumbazlara silikon...süper hatta stop etti deyip motoru çalıştırırsınız... :)

Alt koruma neresine ve nasıl yapılacak ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.