Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13503 Aracımı yarın yada ertesi gün teslim alacagım. 100ps comfort hb model manuel vites. ilk olarak dikkat etmem gereken neler var ? memnunmusunuz araçtan? ve kaç bin km sonra lpg önerirsiniz hangi marka ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13506 Merahaba, Aracınız Hayırlı olsun ilk 3 bin km'de aracı çok zorlamayın yeterli... Lpg vs için lpg konularımızdan bilgi alabilirsiniz (açık konular var) 100 ps'lik motora uygun lpg'ler çokca mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13507 misalen puntolarda araç lpg yi cok zor kabulleniyor beynini karıştırıyor gibi şeyler duydum punto kullanan arkadaşımdan. böyle bi durum focuslardada mevcut mu acaba akılıma takılan en büyük şey bu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13508 Hayır sizin aracınız buna en uygunlardan 115 ps'lik olsa idi biraz daha detay isterdi ama 100 ps lik motor en uygun olanı (lpg için) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13509 teşekkürler lpg garantiyi deliyor mu diye satış danışmanına sordugumda lpg den kaynaklı bi sorun olmadıkça motor garantiniz bile devam eder dedi. bu prosedür böyledir umarım yılda 8-10 bin km yaparım sanırım ve benzine bu kadar para vermek içimi acıtır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13513 Şimdi öyle der sonra ne yapar bilemem ....Servis insifiyatinde biraz da.. 8-10 km için sıfır aracın garantisini tehlikeyi atmazdım... Tabi karar her zaman sizindir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13514 Şimdi öyle der sonra ne yapar bilemem ....Servis insifiyatinde biraz da.. 8-10 km için sıfır aracın garantisini tehlikeyi atmazdım... Tabi karar her zaman sizindir aracı krediyle alınca benzine nasıl para ayıracagımı düşününce lpg mantıklı geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13515 aracı krediyle alınca benzine nasıl para ayıracagımı düşününce lpg mantıklı geliyor Dediğim gibi karar sizindir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13518 Aracınız hayırlı olsun.Aracınızın 100PS'lik motoru LPG ile uyum içinde çalışmaktadır.İlk birkaç bin km'den sonra taktırabilrsinz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13545 biz 100 ve 115 ps lik iki motordada LPG kullandık. kendimiz taktırdık ATİKER'di. 115 lik te dikkatimi çeken şey çok yüksek devirlerde otomatik benzine geçiyor. 100 lükte böyle bişeye rastlamadım. gayet sorunsuz çalışıyordu 2 motordada. ama adam akıllı ustaya taktırın lpg kiti önemli oldugu kadar takan ustada çok önemli. Tavsiye ederim. TR de benzinli araç kullanmak asla ! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın