Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl comment_160420 3 günümü aldı sonunda ve sonunda mutlu sona ulaştım Yeşil ve turuncu ne kadar gözü yormasa da çok basit duruyordu. Bende böyle bir çalışma yaptım basit gibi görünsede baya bir uğraştırdı diyebilirim. Her focus 1 sahibinin bence bu çalışmayı yapması gerek. Çok kaliteli ve orijinal oldu fotoğraflarda ışık dışarıya taşmış gibi görünüyor ama kesinlikle çok güzel oldu gerçekte çok farklı görünüyor. Pek fotoğraf çekemedim olanlarla yetinelim şimdilik buyrun;;; Her takıldığım konuda bana sıkılmadan cevap veren Oktay Toker abiye burdan çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.. Nisan 20, 201313 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl comment_160423 Eline sağlık.Uğraşın en sonunda çok güzel bir sonuç ile bitti.İyi günlerde kullan.İbreler grimsi görünüyor fena degil yapacak çok bişi yok.Km numaratörü içinde yapacak bişi yok.Bence oldukca hamojen bir görünüm olmuş.Kendim yapmış gibi sevindiğimi bilmeni istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl Yazar comment_160424 Eline sağlık.Uğraşın en sonunda çok güzel bir sonuç ile bitti.İyi günlerde kullan.İbreler grimsi görünüyor fena degil yapacak çok bişi yok.Km numaratörü içinde yapacak bişi yok.Bence oldukca hamojen bir görünüm olmuş.Kendim yapmış gibi sevindiğimi bilmeni istiyorum. Abi teşekkür ederim Büyük yardımın dokunda her imdadıma sıkılmadan yetiştin sağolasın Bir de şu airbag lambasını söndürebilseydik iyi olacaktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl comment_160427 Söylediklerimi uygulayabilirsen sönmesi gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl Yazar comment_160429 Daha bakamadım abi Uygun bir zaman bakar sonuçtan haberdar ederim seni.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160463 Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş Keyifli binersin artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160464 Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş Keyifli binersin artık Şükrü nerelerdesin yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160468 Şükrü nerelerdesin yahu Abi girmeye fırsat bulamıyorum ya ders çalışıyorum iş felan birde Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160570 Abi girmeye fırsat bulamıyorum ya ders çalışıyorum iş felan birde Olur mu Şükrü mutlaka fırsat yarat..:) Forumun ilaçlaması lazım .... Şaka bir tarafa özletme kendini.... Daha bakamadım abi Uygun bir zaman bakar sonuçtan haberdar ederim seni.. Fatih eline emeğine sağlık.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163167 Olur mu Şükrü mutlaka fırsat yarat.. :) Forumun ilaçlaması lazım .... Şaka bir tarafa özletme kendini.... Fatih eline emeğine sağlık.... Çok Haklısın Abi .. İnşallah toparlıcam bu durumu.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın