Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Sensörü Follow Me Özellikli


Önerilen Mesajlar

aracı uzaktan kumandayla actıgımızda far ve sis ler yanıyo focus collectıonlarda follow me var ama far sensörü olmadıgından sadece aracı kıtledıgımızde ışe yarıyo bunun ıcın far sensoru takılıyomus varmı bılgısı olan ben arastırdım far sensöru artı follow me mödülü 110-120 tl arası artı montaj.

engin yapmış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim aracım ghia tekno plus bende far sensörü var ama uzakdan kumanda ile açıldıgında far ve sis yanmıyor. Böyle bi özellik oldugunu duymadım. Mk3 lerde varmı bilmiyorum ama Arkadaşımın passatında farlar yanıyor biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Style plus da far sensörü var; ama kapıları açınca değil de kilitleyince bir süre yanıyor. Follow me home var ama coming home yok... Süresi de ayarlanabiliyor yol bilgisayarından. Bir de kilitleri açınca yan aynaların altında ışık yanıyor ama sensöre bağlı mı değil mi hatırlamıyorum...

Sensör başarılı çalışıyor; hep otomatikte tutuyorum ben; gündüz hava bulutlanınca bile yanıyor; açılınca sönüyor. Yağmur yağarken de yanıyor; ama yağmur sensörü çalışırken sanırım; kitapçıkta vardı galiba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

samet far sensörü artı follow me olması gerekıyomus arastırdım bıraz.benımkı collectıon aracı stop edıp ınerken selektor yapınca 30 sn farlar yanıyo ama kapıları acıtıngda yanmıyo.senınkınde far sensoru varsa sadece followme modülü taktırırsan kapıları kumandadan actıgında park ve sısler yanıyo yada farlar ayarlıyabılıyosun cokta yakısıyo mesela bı otoparkta aksam bı basıyosun araban farlar sısler dırek yanıyo kendını gosterıyo kontagı takıp calıstırırken kendı parkları yakıyo super bısı.sadece modül 60 tl senın aracın ıcın.youtubeden ızleyebılırsın var örnekler.



Forum üyemiz Talip arkadaşımızın  konusu mevcut.Kendisi profesyonel olarak bu ürünleri yapıyor.İnceleyiniz.

talıp arkadasımızı bulamadım hocam konusunu tam olarak hangi bölümde bulabılırım

engin yapmış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.