Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12260 2004 Model Focus Hb Sahibiyim, 1 Hafta önce ön tampon altındaki karlığın (plastik) düştüğünü farkettim. Biraz araştırma yaptım piyasa değerı 120 tl civarında. Açıkcası bana o parça için o rakamı vermek çok saçma geldi. Bildiğiniz (özellikle kullanılmış, çıkma) veya bu parçayı ucuza satan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12268 Farklı araçlara ait lip ile çok güzel görüntü oluşturanlar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl Yazar comment_12269 Farklı araçlara ait lip ile çok güzel görüntü oluşturanlar var her aracın plastik karlıkları olur mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12273 Oluyor mu bilmiyorum ama Chevrolet Cruz'unkiler 42TL Belki işinize yaşayabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl Yazar comment_12347 Oluyor mu bilmiyorum ama Chevrolet Cruz'unkiler 42TL Belki işinize yaşayabilir olup olmayacagından emın degılım acıkcası, bı arastırmak lazım fıyatıda cok uygunmus Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12476 geçen hafta bende cmaxin intercoolerın altındaki plastiği aldım. Orjinali çok pahalıydı yeni yan sanayileri çıkmış piyasaya 40 liraya aldım. sonuçta plastik yani orjinaline 150 lira para istiyolar gerekli hayati bir parça değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201115 yıl Yazar comment_14059 22 haziranda konu başlığı açıp sizlerden bilgi istemiştim. Bulunduğum mahallede 5 tane focus aradı daha var ve bugun 4 tanesınınde tampon altı liplerin olmadığını farkettim.(Daha önce ki gunlerde görmüştüm) Sanırım bu parçaları insanlar çalmaya başladı. Tesadüf olacağını sanmıyorum açıkcası. Çıkma olarak bulunmayan bu gereksiz gozuken parcanın fıyatı 120 TL... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201115 yıl comment_14071 çalınması konusunda fikrim yok ama açıkcası sanmıyorum.Ama araç hareket halindeyken düşmüş olsa , üstünden geçeceğiniz için hissederdiniz.Park halindede düşcek değil gerçi Çogu insan özellikle alışveriş merkez otoparklarındaki sarı borulara deydirdiği için yamuluyor ve kötü durmasındansa söktürüyorlar. amcamın öyle olmuştu aslında çok dikkat eder aracını park ederken ama ister istemez oluyor , sanayiye gidip ısıttırıp düzeltirmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15448 22 haziranda konu başlığı açıp sizlerden bilgi istemiştim. Bulunduğum mahallede 5 tane focus aradı daha var ve bugun 4 tanesınınde tampon altı liplerin olmadığını farkettim.(Daha önce ki gunlerde görmüştüm) Sanırım bu parçaları insanlar çalmaya başladı. Tesadüf olacağını sanmıyorum açıkcası. Çıkma olarak bulunmayan bu gereksiz gozuken parcanın fıyatı 120 TL... o karlıgın çıkmasını bulmanız pek mümkün olmaz bendede vardı 2004 focus sıfırını 140 tlye aldım genelde o parça düşüyo içinde çelik plaka var kaldırımlara felan yaklaşırken plaka egiliyo düzelmeside imkansız gibi bişey pekte rahatsız olmuyosanız gerek yok almanıza ama benim gibi orjinalci bide hassas biriyseniz takın derim Temmuz 21, 201115 yıl karizma06 tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17887 Gerçekten sinir bozucu bir durum. O plastikleri düzelmiyor da bir türlü. Laguna1'lerin lipleri bu iş uygun. Bulunabilirse daha uygun fiyatlı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17890 O parçanın işlevi nedir bence görüntü bozukluğu yapıyor. Ve de yamuluyorlar o da ayrı bi sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17892 Düzgün durursa görüntü bozukluğu yapmıyor bence aksine çok da hoş duruyor. Lipi olmayan focuslar gözüme tabiri caizse "dişlek" gibi geliyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın