Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tampon Altı Lip Hk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2004 Model Focus Hb Sahibiyim, 1 Hafta önce ön tampon altındaki karlığın (plastik) düştüğünü farkettim. Biraz araştırma yaptım piyasa değerı 120 tl civarında. Açıkcası bana o parça için o rakamı vermek çok saçma geldi. Bildiğiniz (özellikle kullanılmış, çıkma) veya bu parçayı ucuza satan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Farklı araçlara ait lip ile çok güzel görüntü oluşturanlar var

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Farklı araçlara ait lip ile çok güzel görüntü oluşturanlar var

her aracın plastik karlıkları olur mu ?

Yanıtlama zamanı:

Oluyor mu bilmiyorum ama Chevrolet Cruz'unkiler 42TL :)

Belki işinize yaşayabilir :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oluyor mu bilmiyorum ama Chevrolet Cruz'unkiler 42TL :D

Belki işinize yaşayabilir :D

olup olmayacagından emın degılım acıkcası, bı arastırmak lazım fıyatıda cok uygunmus

Yanıtlama zamanı:

geçen hafta bende cmaxin intercoolerın altındaki plastiği aldım. Orjinali çok pahalıydı yeni yan sanayileri çıkmış piyasaya 40 liraya aldım. sonuçta plastik yani orjinaline 150 lira para istiyolar gerekli hayati bir parça değil.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

22 haziranda konu başlığı açıp sizlerden bilgi istemiştim. Bulunduğum mahallede 5 tane focus aradı daha var ve bugun 4 tanesınınde tampon altı liplerin olmadığını farkettim.(Daha önce ki gunlerde görmüştüm) Sanırım bu parçaları insanlar çalmaya başladı. Tesadüf olacağını sanmıyorum açıkcası. Çıkma olarak bulunmayan bu gereksiz gozuken parcanın fıyatı 120 TL...

Yanıtlama zamanı:

çalınması konusunda fikrim yok ama açıkcası sanmıyorum.Ama araç hareket halindeyken düşmüş olsa , üstünden geçeceğiniz için hissederdiniz.Park halindede düşcek değil gerçi :D

Çogu insan özellikle alışveriş merkez otoparklarındaki sarı borulara deydirdiği için yamuluyor ve kötü durmasındansa söktürüyorlar.

amcamın öyle olmuştu aslında çok dikkat eder aracını park ederken ama ister istemez oluyor , sanayiye gidip ısıttırıp düzeltirmişti.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

22 haziranda konu başlığı açıp sizlerden bilgi istemiştim. Bulunduğum mahallede 5 tane focus aradı daha var ve bugun 4 tanesınınde tampon altı liplerin olmadığını farkettim.(Daha önce ki gunlerde görmüştüm) Sanırım bu parçaları insanlar çalmaya başladı. Tesadüf olacağını sanmıyorum açıkcası. Çıkma olarak bulunmayan bu gereksiz gozuken parcanın fıyatı 120 TL...

o karlıgın çıkmasını bulmanız pek mümkün olmaz bendede vardı 2004 focus sıfırını 140 tlye aldım genelde o parça düşüyo içinde çelik plaka var kaldırımlara felan yaklaşırken plaka egiliyo düzelmeside imkansız gibi bişey pekte rahatsız olmuyosanız gerek yok almanıza ama benim gibi orjinalci bide hassas biriyseniz takın derim

karizma06 tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Gerçekten sinir bozucu bir durum. O plastikleri düzelmiyor da bir türlü. Laguna1'lerin lipleri bu iş uygun. Bulunabilirse daha uygun fiyatlı olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Düzgün durursa görüntü bozukluğu yapmıyor bence aksine çok da hoş duruyor. Lipi olmayan focuslar gözüme tabiri caizse "dişlek" gibi geliyor :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.