Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Tekleme 1.6 Tdcı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim sorunum aracım 2010 1.6 tdci titaniumx soğuk veya sıcak farketmiyor tekleme  yapıyor. dün servise bıraktım hala sebebini bulamadılar. bir fikri olan varsa sevinirim.saygılar.

• 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Tekleme derken nasıl yani. Bnde de bir aralar olmuştu gazı kendiliğinden kesiyor gibi tık tık tık tık yolda seyir halindeyken sürekli yapıyor ve belli bir süre sonra stop ediyor kenara çekip 5 dk bekledikten sonra çalıştırıyorum ve motor çok farklı bi sesle çalışıyordu. Servise götürdüm sorunu bulamadılar sanayiye gittim bulamadılar en son çareyi eski ustama gidip orda aradım ordada bulamadık ve würth marka enjektör temizleyicisi döktüm 3 kutu memleketimden buraya gelene kadar bi kaç kere daha yaptı sonradan komple kesildi çok şükür 1 senedir böyle bi sorunu daha görmedim aracımda

Yanıtlama zamanı:

Tekleme olayı göreceledir , tekleme derken sanki arkadan itekleyerek mi ilerliyor yoksa titreyerek mi gaz yiyor..

Buna etken bir çok şey olabilir , mazot filtresi şişmiş , yakıta pislik gitmiş , enjektörlerin doğru çalışmaması gibi bir çok etken olabilir.

Bilgisayara bağlatıp sorun varmı bakıttınız mı ?

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende de vardi ayni sorun dpf filitresini bilgisayara baglayip tenizlettim serviste simdi sikinti kalmadi , 45.000 bakiminda da dpf filitresi yikanacakmis bi kontrol ettirin derim :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yakıt filtresinin değişmesi lazım .100 tl ;)

A Kemal sevin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yakıt filtresinin değişmesi lazım onunda değişimi 100 tl demek istediniz sanırım

Evet

Benim de aynı sorunum vardı bu şekilde gidermiştim.

Tabi sorun akaryakıttan kaynaklanıyormuş

Yanıtlama zamanı:

Evet

Benim de aynı sorunum vardı bu şekilde gidermiştim.

Tabi sorun akaryakıttan kaynaklanıyormuş

Dışarda bakım yaptıranların aklına bile gelmiyor yakıt filtresi. Gelenlerde ne gerek var havasında oluyor :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.