Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11659 Arkadaşlar biliyorsunuz bir süre önce siteye aracımın resimlerini eklemiştim. Başta yöneticiler olmak üzere üye olan arkadaşlarımızdan da jant tavsiyesi gelmişti. Ben de uzun bir araştırma sürecinden sonra Sedan ve HB focus 1'lere çok yakıştığını düşündüğüm aşağıdaki jant'tan almaya karar verdim. Birebir orjinal ford jantı almak istiyorum. Elinde bu jant'tan olan var mı hem bunu sormak hem de fiyat hakkında bilgi almak istiyorum sıfır veya 2.el fiyatları tabi. Fiyat hakkında bir bilgim yok ama 400-500TL arasında olduğunu düşünüyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11663 Arkadaşlar biliyorsunuz bir süre önce siteye aracımın resimlerini eklemiştim. Başta yöneticiler olmak üzere üye olan arkadaşlarımızdan da jant tavsiyesi gelmişti. Ben de uzun bir araştırma sürecinden sonra Sedan ve HB focus 1'lere çok yakıştığını düşündüğüm aşağıdaki jant'tan almaya karar verdim. Birebir orjinal ford jantı almak istiyorum. Elinde bu jant'tan olan var mı hem bunu sormak hem de fiyat hakkında bilgi almak istiyorum sıfır veya 2.el fiyatları tabi. Fiyat hakkında bir bilgim yok ama 400-500TL arasında olduğunu düşünüyorum? Bu adreste var ama fiyat yüksek gibi ... Haziran 16, 201115 yıl uA_Y_C_A tarafından düzenlendi 0 mesajlı yeni üyelerin reklam yapması yasak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl Yazar comment_11664 Bu adreste var ama fiyat yüksek gibi ... aynen kardeşim biraz yüksek yine de yol gösterdi şöyle temiz bi 2.el bulursam daha iyi olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl comment_11668 Çıkmacılara bakın ancak bu jantı 2. el bulmanız şans işi Replikasıda yok bu jantın bildiğim kadarıyla Şöle bişiler taksanız aracınıza ? 16yada 17 TIKLAYIN Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201115 yıl Yazar comment_11685 Çıkmacılara bakın ancak bu jantı 2. el bulmanız şans işi Replikasıda yok bu jantın bildiğim kadarıyla Şöle bişiler taksanız aracınıza ? 16yada 17 TIKLAYIN Önerdiğiniz jant bayağı kaliteli kendini belli ediyor. Yine de yarın birkaç yeri dolaşacağım çünkü dediğiniz gibi replikası da mevcut değil ya servisten alacaksın ya başka türde jant'a yöneleceksin. Buna rağmen şansımı denemek istiyorum ki eğer sonuç alamazsam tavsiye ettiğiniz tipte jant bakarım mecburen. tşk Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201115 yıl comment_14324 kardeşim istediğin jant bende var istersen sana satabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17889 Temiz bir 2. el bulursanız kaçırmayın derim. Bu jantlar hakikaten çok kaliteli ürünler. Sıfır fiyatları uçuk. 2. el jant alırken de çatlak patlak, tamir görmemiş olmasına dikkat edin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın