Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151764 İyi günler ghia iç konsol rengi krem mi veya biraz daha koyu bi renk mi kapı kolları ve göğüsün altında çizik veya tahriş var nasıl giderebilirim o renk sprey boya var mıdır varsa numarasını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151778 benim arabam 2004 ghia dışı magnum gri (füme) içi krem döşemecilerde boyatma uygulaması yaptırılabiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152109 İyi günler ghia iç konsol rengi krem mi veya biraz daha koyu bi renk mi kapı kolları ve göğüsün altında çizik veya tahriş var nasıl giderebilirim o renk sprey boya var mıdır varsa numarasını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi Sprey boya konusunda benimde bilgim yok renk olarak krem şöyle söylim yakınlarınızda oto boyaları yapan nalburlar varsa o rengi nalburunuza yaptırıp ( sprey şeklinde yapılıyor nalburdan isteyin onlar yardımcı olur ) kapı kollarını söküp gerekli yerlere tıslarsanız eminim olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl Yazar comment_152230 teşekkürler tam krem sprey boya aldım ama tutmadı renk kremin biraz daha kirli koyusu olacak oto boyacılarında vardır inşaallah bi araştıralım bakalım ama herhangi bi numarası veya önerebileceğiniz ürün yok galiba Sprey boya konusunda benimde bilgim yok renk olarak krem şöyle söylim yakınlarınızda oto boyaları yapan nalburlar varsa o rengi nalburunuza yaptırıp ( sprey şeklinde yapılıyor nalburdan isteyin onlar yardımcı olur ) kapı kollarını söküp gerekli yerlere tıslarsanız eminim olacaktteşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152244 teşekkürler tam krem sprey boya aldım ama tutmadı renk kremin biraz daha kirli koyusu olacak oto boyacılarında vardır inşaallah bi araştıralım bakalım ama herhangi bi numarası veya önerebileceğiniz ürün yok galiba şehir istanbul olsaydı yardımcı olabilirdim fakat sivas bilmedigim bir il ama siz genede dedigimi bir araçtırın illa ki sivas gibi bir ilimizde boya nalburu vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152293 teşekkürler tam krem sprey boya aldım ama tutmadı renk kremin biraz daha kirli koyusu olacak oto boyacılarında vardır inşaallah bi araştıralım bakalım ama herhangi bi numarası veya önerebileceğiniz ürün yok galiba valla ben ustaya emanet edeceğim havalar biraz daha güzelleşsinde ama sen orjinal ayarı tutturan bir sprey boya bulursan burayada yaz yaz ki herşeyi ustalardan beklemeyelim paramızada yazık olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201313 yıl Yazar comment_152327 valla ben ustaya emanet edeceğim havalar biraz daha güzelleşsinde ama sen orjinal ayarı tutturan bir sprey boya bulursan burayada yaz yaz ki herşeyi ustalardan beklemeyelim paramızada yazık olmasın. bi çoğu baştan savıyo polisan aldım krem çok açık kaldı daha koyusu lazım onu biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın