Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl comment_150767 Öncelikle herkese merhaba.Foruma yeni üye oldum ve ilk defa mesaj yazıyorum.Benim sorum şu arkadaşlar ,linkdeki yağı sipariş ettim ve yağ elime ulaştı.Bu yağı focus 1.6 tdci aracımda kullanabilirmiyim.Ürün elime geçtiğinde biraz inceledim üzerinde ''for gasoline engines'' yazdığını farkettim.Yani sadece benzinli araçlardamı kullanılır yoksa dizel motorada konurmu.Şimdiden herkese teşekkürler. Link Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl comment_150790 Buradan değerleri kontrol edin. Link önemli değil size gelen önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201313 yıl Yazar comment_150877 Bana gelen de aynı ürün.Üzerinde WSS-M2C946-A API SERVİCE SN ve ILSAC GF-5 İbareleri var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201313 yıl comment_151498 Focus araçlara bizde bu yağı veriyoruz bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Servis Yedek Parça kategorisi altında ER-OL Otomotiv kampanya klasörü içinde aracınız için detaylı bakım setini görebilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın