Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9339 günaydın boss....eger gitme imkanı bulursan bize foto ceksene cok ilginç bir adamdır... Üçüncü boyutun efendileri geliyor! İstanbul bu hafta dünyaca ünlü iki sokak sanatçısını ağırlıyor 30 Mayıs 2011 Pazartesi, 12:14:03 İstanbul, çağdaş sokak sanatının iki ünlü temsilcisine evsahipliği yapacak. Tebeşirle yaptığı 3 boyutlu resimlerle adını duyuran dünyaca ünlü İngiliz ressam Julian Beever, yarından itibaren 4 Haziran’a kadar Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde olacak. Kaldırımlara çizdiği ve bakanı içine çeken üç boyutlu resimler ile büyük yankı uyandıran sanatçı, İstanbul’da Volkswagen Ticari Araç’ın yeni pickup modelini çizecek. Sanatçı, Abdi İpekçi Caddesi’nde Amarok’un tanıtımı için 3 boyutlu dev bir çalışma gerçekleştirecek. ‘Kaldırım Picasso’su’ lakabıyla tanınan Beever, eserinde İstanbul’dan temalar da kullanacak. Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak. Etkinlikte ortaya konacak grafikle yeni 3D LED TV’lerinin, tıpkı sanatçının çizimlerinde olduğu gibi görüntüyü yaşamaya olanak sağladığı vurgulanıyor. Wenner, bizzat tasarlayıp zemine dökeceği çalışmayı sergilemeden önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek katılımcılarla sanatının sırlarını paylaşacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9471 ha tmm ya evet nolur şu adamın yaptıklarını bi resimle ya..........çok güzeller cünkü............hadi boss hadihadi hadi nolur ya...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9472 Yarın Buna bakarım. diğer adama da inş diyorum Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9687 Canlı canlı geldi resim. 1 Haziran da ki sadece bundan ibaret. Resmin üstüne gidip, içindeymişsin gibi resim cektirebiliyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl Yazar comment_9689 hoba............cok güzelmiş teşekkürler emegin için........... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9691 hoba............cok güzelmiş teşekkürler emegin için........... Reca ederim Eger kapatmasaydin, çekemedim diye konuscaktim , şansa kaldirmamislar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl Yazar comment_9696 yok kapatmadım şarjı bitti..........son demleriydi......özür dilerim....alo alo dedim ses gelmedi sen kapadın sandım......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9697 yok kapatmadım şarjı bitti..........son demleriydi......özür dilerim....alo alo dedim ses gelmedi sen kapadın sandım......... Niye inanayım ki :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl Yazar comment_9699 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9700 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Hiç Samsung kullanmadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9985 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Samsung evet... Pili ve sesi az telefon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl Yazar comment_9989 Dikkat tersten okunmaz Saygılar cok güzel olmuş ya..............ne güzel bir resim.........iyiki söylemişim sana...vw sitesine üye ol hemen....... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın