Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Üçüncü boyutun efendileri geliyor!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

günaydın boss....eger gitme imkanı bulursan bize foto ceksene cok ilginç bir adamdır...

635297_detay.jpg?1306767365

Üçüncü boyutun efendileri geliyor!

İstanbul bu hafta dünyaca ünlü iki sokak sanatçısını ağırlıyor

30 Mayıs 2011 Pazartesi, 12:14:03 İstanbul, çağdaş sokak sanatının iki ünlü temsilcisine evsahipliği yapacak. Tebeşirle yaptığı 3 boyutlu resimlerle adını duyuran dünyaca ünlü İngiliz ressam Julian Beever, yarından itibaren 4 Haziran’a kadar Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde olacak.

Kaldırımlara çizdiği ve bakanı içine çeken üç boyutlu resimler ile büyük yankı uyandıran sanatçı, İstanbul’da Volkswagen Ticari Araç’ın yeni pickup modelini çizecek. Sanatçı, Abdi İpekçi Caddesi’nde Amarok’un tanıtımı için 3 boyutlu dev bir çalışma gerçekleştirecek. ‘Kaldırım Picasso’su’ lakabıyla tanınan Beever, eserinde İstanbul’dan temalar da kullanacak.

Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak.

Etkinlikte ortaya konacak grafikle yeni 3D LED TV’lerinin, tıpkı sanatçının çizimlerinde olduğu gibi görüntüyü yaşamaya olanak sağladığı vurgulanıyor. Wenner, bizzat tasarlayıp zemine dökeceği çalışmayı sergilemeden önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek katılımcılarla sanatının sırlarını paylaşacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ha tmm ya evet nolur şu adamın yaptıklarını bi resimle ya..........çok güzeller cünkü............hadi boss hadihadi hadi nolur ya......:)

Yanıtlama zamanı:

Yarın Buna bakarım. diğer adama da inş diyorum :)

Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hoba............cok güzelmiş teşekkürler emegin için...........

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok kapatmadım şarjı bitti..........son demleriydi......özür dilerim....alo alo dedim ses gelmedi sen kapadın sandım.........:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların...

Yanıtlama zamanı:

Süper :kızgın:

Yanıtlama zamanı:

çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların...

Samsung evet... Pili ve sesi az telefon.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dikkat tersten okunmaz :kızgın:

Saygılar

cok güzel olmuş ya..............ne güzel bir resim.........iyiki söylemişim sana...vw sitesine üye ol hemen.......

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.