Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kişiye Özel Hat Tercih Yapımı


Önerilen Mesajlar

Öncelikle Herkese hayırlı günler dilerim ..

Şuan kullanmakda olduğum vodafone hattımı , faturalı hatta çevirmek istiyorum veya lira olarakda kalabilir ama bir pakete üye olmak istiyorum..

Öncelikle çalıştığım için akşamları evde internete çok az girdiğim halde aylık 60 lira para ödüyoruz boşuna gibi geliyor..Hattımla birlikte internet paketi yapıp akşamları telefonu modem olarak kullanmak istiyorum

aylık 5000 sms , 1gb internet paketi veya üzeri , ve aylık konuşma süresi normalde 50 dk bile yeter fakat en az 200 dk olduğu için 200 dk olmasını istesem , en uygun tercih ne olabilir..

Avea da geçtiğimiz günlerde kampanyası sona eren bi paket vardı 500dk , 5000sms , 1gb int. paketiydi 19 liraydı onu kaçırdığıma pişman oldum..

Tavsiye edebileceğiniz tarife veya operatör varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bir ara vodafone çiftçi faturalı hattı kullanıyordum şu an unuttum tarifenin seçeneğini. fatura 80-100 tl'den aşağı gelmeyince kapattırdım. Süreyide aşmıyordum normalde 30 gelmesi gerekirken 2 katı geliyordu. Bende tekrar kontörlüye çevirttim aylık 30-35 liralık kontör alıyorum. Bence vodafone bayisine git bir sor ama telefonu modem olarak tanıtıp internete bağlanmak istiyosan tavsiye etmem.Çünkü faceye falan rahat rahat giremezsin foruma dahi giremezsin anasayfanın açılması 2 dk'nı alır. Video ve resim açmak zaten yalan olur :)

Bence o internete ortak bul veya wireless adaptör alıp sağdan soldan bağlan :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.