Ozan Atacan Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan sonra aranızda olmak beni mutlu edecek.. ilk olarak benim merak ettiğim husus usb bellek virüslüyse bu aradabanın sistemine zarar verir mi?....müzik çalma sistemini ağırlaştırma vs gibi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Sanmıyorum, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Atacan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 benim flaş bellekte virüs vardı , açıkçası sisteme taktığımda arabada müzikler gayet iyi çalıyordu ağırlaşma vs yoktu...ama şayet virüs bulaşırsa bundan kurtulma yolu falan nedir merak ettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Format atılıyor, sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 normal bir virus vs o sisteme işlemez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Atacan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 hocam peki peki virüslü bir usb belleği sisteme takmamak mı gerekiyor....yani bulaşma ihtimali var mı yok mu anlamadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 yazılan virüslerin büyk bir kısmı windows işletim sistemleri için yazılı...böyle bir virüsü arabanın sistemine bulaştırsanız bile virüs, sistemi bilmediği için ne yapacağınıda bilmez...boş boş durur öyle öğrenme yetiside yok saf virüsümüzde... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Atacan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 tşkler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Silecek suyuna aspirin atsak problem kalmaz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 belki usb disk i okuyamayabilir araba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Araçtaki işletim sistemi nedir. Bazı virüsler hem windows hemde symbianda çalışabiliyor. Bir keresinde şahit olmuştum bilgisayardaki virüs telefona bulaşmış çinli kızlar çıkıp duruyordu telefonda Format ile hallettik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 hocam peki peki virüslü bir usb belleği sisteme takmamak mı gerekiyor....yani bulaşma ihtimali var mı yok mu anlamadım.. yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 bilgisayar virüslerinin aradığı programlar farklıdır. focustada o programlardan olduğunu hiç sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Silecek suyuna aspirin atsak problem kalmaz sanırım. benim cd sürücüde norton antivirüs 2012 cd si duruyor her zaman 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Sırf bununiçin sıfır bellek alıp yükleme yaptırmıştım.........Neyse ki çokda tedirgin olacak birşey yokmuş gibi gözüküyor...Tabii birebir yaşandığında ki duygularda önemli,............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 arkadaşlar usb okumuyor usb ye sinyal geliyo ama okumuyo değişik usb ler denedik gene okumadı .bilgisi olan varmı bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Atacan
Arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan sonra aranızda olmak beni mutlu edecek..
ilk olarak benim merak ettiğim husus usb bellek virüslüyse bu aradabanın sistemine zarar verir mi?....müzik çalma sistemini ağırlaştırma vs gibi ...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap