Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201214 yıl comment_113080 Uploaded with ImageShack.us Merhaba arkadaşlar kırmızı ile işaretlenen alanda camın alt tarafında kaputun altından gelen dışta yer alan plastik kısım açılmaya başladı uçlardan. Daha önce de kelebek cam fitiliyle ilgili de sorun yaşamıştım. Nasıl bir çözüm aramalıyım önce sizlerden fikir alarak servise gitmeyi düşünüyorum. Garanti kapsamına girer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201214 yıl comment_113082 Benim fikrim hiç gerek yok elletmeye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201214 yıl comment_113083 Ben tamponu ve çamurluğu takarken görmüştüm ustaya sordum ustam bunu nasıl yapıştırıcaz diye sakın silikon ile yapıştırma dedi sililkona yapısına benzer cok kuvvetli çift yönlü bantlar var adını bilmiyorum ama silikon gibi şeffaf. onla etrafından geçip bastırdı yapıştırdı ne kadar sağlam olur bilemicem. Sizde öyle bişeyle yapıştırabilirsiniz. Oto camcıları bunu daha iyi bilir gidip bi sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201214 yıl comment_113224 Benimde önceki aracımda başıma aynı problem gelmişti.Değişen camı yerine tam doğru açılı oturtmadıkları için plastik zamanla açma yapıyormuş.Serviste güclü bi yapıştırıcıyla yapıştırdılar.(garanti vermediler tekrar açılmaz diye).Tekrar açma yapmadı bende.Aracın garantiliyse bence servisten şaşma,büyük ihtimal garantiden bir şekilde hallederler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın