Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ön Cam Altı Plastik Parça Sorunu


Osman Yavaş

Soru

dsc00752cl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba arkadaşlar kırmızı ile işaretlenen alanda camın alt tarafında kaputun altından gelen dışta yer alan plastik kısım açılmaya başladı uçlardan. Daha önce de kelebek cam fitiliyle ilgili de sorun yaşamıştım. Nasıl bir çözüm aramalıyım önce sizlerden fikir alarak servise gitmeyi düşünüyorum. Garanti kapsamına girer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ben tamponu ve çamurluğu takarken görmüştüm ustaya sordum ustam bunu nasıl yapıştırıcaz diye sakın silikon ile yapıştırma dedi sililkona yapısına benzer cok kuvvetli çift yönlü bantlar var adını bilmiyorum ama silikon gibi şeffaf. onla etrafından geçip bastırdı yapıştırdı ne kadar sağlam olur bilemicem. Sizde öyle bişeyle yapıştırabilirsiniz. Oto camcıları bunu daha iyi bilir gidip bi sorun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benimde önceki aracımda başıma aynı problem gelmişti.Değişen camı yerine tam doğru açılı oturtmadıkları için plastik zamanla açma yapıyormuş.Serviste güclü bi yapıştırıcıyla yapıştırdılar.(garanti vermediler tekrar açılmaz diye).Tekrar açma yapmadı bende.Aracın garantiliyse bence servisten şaşma,büyük ihtimal garantiden bir şekilde hallederler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.