Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ufak Ic Degisklik Nasil Olur

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Surekli giriyorum da hic duymadim mardin ve d.bakir bulusmalarini varmi buralardan baska uye arkadaslar..

sitede baslık ve duyuruda yaptık 28 hazirandı diyarbakırda ahmet var oda eşinin tayini nedeni ile eylülde adanaya yerleşecek baskada yok sitede bu tarafta olan işte ailelerle buluştuk ankaradan avukat bir arkadaş gelmişti siteden duruşmaya o vesile oldu
  • Yanıt 56
  • Görüntüleme 12,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Buyrun beyler, yapacaksanız böyle yapın

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bu tür bir uygulama yapılacaksa (yani illa yapacam diyorsan, yoksa yapma derim de) piano black, En kötü ihtimalle karbon yapılmalı.

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

Tamam kızma gördüm irtibata geçiyorum yarin

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ızmir de tavsiye edebileceginiz kaliteli koltuk kılıfı satan yerler varmi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ızmir de tavsiye edebileceginiz kaliteli koltuk kılıfı satan yerler varmi

Bende arıyorum bulursan forumdan paylaş benimde haberim olsun.

Hatta beraber gider pazarlıkta Yaparız

Yanıtlama zamanı:

Tamam kızma gördüm irtibata geçiyorum yarin

Yanıtlama zamanı:

Estğflh ben bir yukardaki sayın bey'e laf attım

Bağamı didin :) ben daha önce forum vasıtası ile sormuştum bu arkadaşa ben sana istediğin rengi kargo yapar yollarım dedi peki dedim montajı kim yapacak sonuçta iyi bir montaj olmaz ise potluk yapar ve kaliteyi bozar fakat kendilerinde bana bir cevap gelmedi(bkz paylaştığınız linkteki yazılarıma)

Bende o yüzden bulup başında durup sonucu görmek isterim ki sonradan pişman olmayayım.

Öyle sayın falan deme bu arada sahneyemi çıkıyoruz sayın sürhat :) Aman efendim kimler gelmiş diyim bide tam olsun :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bağamı didin :) ben daha önce forum vasıtası ile sormuştum bu arkadaşa ben sana istediğin rengi kargo yapar yollarım dedi peki dedim montajı kim yapacak sonuçta iyi bir montaj olmaz ise potluk yapar ve kaliteyi bozar fakat kendilerinde bana bir cevap gelmedi(bkz paylaştığınız linkteki yazılarıma)

Bende o yüzden bulup başında durup sonucu görmek isterim ki sonradan pişman olmayayım.

Öyle sayın falan deme bu arada sahneyemi çıkıyoruz sayın sürhat :) Aman efendim kimler gelmiş diyim bide tam olsun :)

Telefon icad edildi aslında, arasaydın :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Telefon icad edildi aslında, arasaydın

Hımmm galaxy yada htc serisinden bahsediyorsun sanırım telefon icad edildi derken haklısın :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kırmızı pek iyi olmamış bence cırt durmuş mavi daha güzel olabilir turkuaz flan göstergelerle uyumlu olur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.