Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Tampon , Kabut Çatlaması Ve Vernik Atığı Onarım..


Emre V.

Soru

Aracımızın bizden önceki sahibinden ötürü oluşan arka tamponda yaklaşık 3-5 cm arasında uzunlukları olan 6-7 tane çatlaklar vardı.Onlara rutuş yapsamda belli oluyordu.

Geçen hafta bolu görür servisinden randevu almak için gitmiştik.İşlerinin yoğunluğu sebebiyle bugune gün aldık ve aracımızı bıraktık.Satarken olur ya alıcının aklınd soru işaret kalmaması için resim çekmiştim ama aksilik gibi hafıza kartı bozuldu.Eski resimlerinden 1-2 tane buldum onları örnek göstereceğim.Aracı cumartesi teslim alacağız toplam iş günü 3 gün (Perşembe , Cumartesi) . O gün yapılmış halinide fotograflayıp konuya ekleyeceğim.

Ön kabuttaki çatlak , ford ambleminin yaklaşık 10cm yukarsında kabutta çatlak meydana geldi , uzunluğu enlemesine 5 cm kadar.

(Bizden önceki sahibi ufak bi tıklamış sanırım macun tam tutmadığı için geçtiğimiz kış ayında çatlak meydana gelmişti)

Vernik atığı ise sağ arka kapının çıta ile marşpyerin olduğu kısımda orta ortaya yuvarlak şeklinde vernik atığı vardı , bu tanzikli su ile gittikçe açıldı , kazınıp çıta altı boyancak.

Tampondaki çatlaklar ise tekrar onarılıp komple boyanacak..Ona örnek resimimiz var , yanlız resimde görülemeyen yaklaşık 5-6 tane daha ince ince çatlaklar vardı.

2. resimde kırmızı ile işaretlediğim yerlere bakabilirsiniz.

Fiyat olarak :

Kaput : 2 yıl önce servisde onarım olduğu için ücretsiz onarım

Tampon onarımı ve vernik dökülmesi sonucu oluşan onarıma : 200TL

068.jpg

063.jpg

Emre V. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sözde perşembe günü verdiğimiz aracı cumartesi alacaktık fakat işlerinin yoğunluğu sebebiyle ve tamponda 10 tane çatlak olmasına karşın pazartesi için zaman istediler , pazartesi oldu hala aramadılar...

Babama söyledim uğrayacaktı servise çamurluk kenarındaki hafif atmalar var bari orları yapsınlar söylede demiştim.. Ford lar uzun süreli kaporta garantili olduğu için ücretsiz yaparlarmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Çarşamba günü aracı aldık , gezmekden fırsat bulamadım resim ekleyemedim , demem o ki tamponda çatlağı olanlar falan sanayi ile uğraşmasın servis 2 yıl garanti veriyor ve sanayiye göre uygun yapıyor yarın resimleri eklerim , bu akşam parlattım arabayıda çekmeyi unuttum ^_^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.