Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97624 Arkadaşlar daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum ama ben birşey denemek istiyorum olursa. Bu c-max teki sony teyp i yani sadece ana üniteyi alıp direk focus 3 e monte etsek yerine otururmu vede tüm sistemleri kabul edermi?İşin özeti çalışırmı? Varmıdır fikri olan bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97626 Uymuyor . Focus'unkini alacaksın sadece . Fiesta dahil uyumsuz. Konusu var konu olmasa da yazısı 10 yerde vardır. Arama motoru Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl Yazar comment_97627 Uymuyor . Focus'unkini alacaksın sadece . Fiesta dahil uyumsuz. Konusu var konu olmasa da yazısı 10 yerde vardır. Arama motoru Hemen at fırçanı iyiki bişey sordum . Bi an aklıma geldi buradan yazıp sorayım dedim.Peki bundan sonra size değil google a sorarım zahmet oldu yakup Temmuz 11, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97629 Hemen at fırçanı iyiki bişey sordum . Bi an aklıma geldi buradan yazıp sorayım dedim.Peki bundan sonra size değil google a sorarım zahmet oldu yakup Google zaten direk buraya yollayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl Yazar comment_97630 Google zaten direk buraya yollayacak E gördünmü sonuçta yine buraya dönüyoz dolanmaktansa direk burdan sordum.(Ki az önce denedim evet direk ya buraya yada eski forum u listeliyor) Allahın ceo su bundan sonra sana bişey sormıycam zaten direk baran a olmadı teyfik abiye o olmadı metrol abi cem abi yada diğer ismi aklıma gelmeyen tüm diğer arkadaşlara sorucam sen cevap verme benim sorulara Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97636 Zaten yanıt veriliyor. Var olan konu veya mesaj varsa buradan devam etmek en ve tek doğru yol. Ekstra başlıklar kilitlenir ve silinir. Kural bu. Kural dısı sürekli yapılan hata Emeğe saygısızlıktır. Forum boyle isler.. Ceo vs diyebilirsiniz bunu biri yapmalı. Yoksa Birdaha girmezsin buraya. Tecrübe ile sabit. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl Yazar comment_97638 Zaten yanıt veriliyor. Var olan konu veya mesaj varsa buradan devam etmek en ve tek doğru yol. Ekstra başlıklar kilitlenir ve silinir. Kural bu. Kural dısı sürekli yapılan hata Emeğe saygısızlıktır. Forum boyle isler.. Ceo vs diyebilirsiniz bunu biri yapmalı. Yoksa Birdaha girmezsin buraya. Tecrübe ile sabit. Bi an aklıma geldi bir sordum aman sormaz olaydım. Bak en başta ne demişim (Arkadaşlar daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum) Ne istersen yap yakup kitlicen mi silicenmi sen bilirsin iyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97645 Yahu ben normal konu gibi yanıtladım. Bişey yapacak olsam direk yapardık dimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın