İbrahim Maden Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 İlanları dolaşırken rs bölümünde iki tane satılık gördüm dedim galiba çakma birisi o bölüme koymuş diye düşünmüştüm ama değilmiş buyrun mavi rs http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-0-hata-428-beygir-92928825/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Resimler hiçde türkiye izlenimi vermedi alıntı olabilirler.. Araç varmıdır bilmiyoruz tabi ama olabilitesi var çünkü araç ford.com.tr bildiğin sunuldu yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Uyarı için sağol . İlanı verenin iletişim numarasıda yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Benim aklım fiyatına takıldı. O fiyata satılırmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 ne olursa olsun çok şık araçlar tabi hızlı insanın bakarken bile kanı kaynıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Benim aklım fiyatına takıldı. O fiyata satılırmı. Mevlüt abi harbiden farklı bir araç bende aynen,araç o araçsa aslında ederde bize çok RS sevmezliğim terse döndü . ne olursa olsun çok şık araçlar tabi hızlı insanın bakarken bile kanı kaynıyor Kaynamaz mı ilk defa içim kaynadı RS e . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Bence bu arac Türkiye'de değil fotograflar inandırıcı gelmedi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Banada inandırıcı gelmedi Türkiyede nerde böyle yeşillik alan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 bugün bağdat caddesinde gördüm yeşili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 seri numarasında 169/500 yazıyor . sadece 500 edetmi üretilmiş anlamadım siyah mat folyo kaplama RS 500 serisinin sadece 500 adet üretildiğini biliyoruz ama bu mavi renk kafa karıştırdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 O yapıştırılmış olabilir, satılıyor çakması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Benim aklım fiyatına takıldı. O fiyata satılırmı. bence zor satılır, ilanda ki açıklamaya göre araç modifiye edilmiş ve 305 ps den 428 ps ye yükseltilmiş. Ki; başlı başına yakıt canavarı olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Araç gerçekten varsa,bir hastası illaki çıkar almak için . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap