Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93164 Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93213 Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü Herhalde satış temsilcisinin dediği olay buydu benzinlilerde performasn düşüklüğü vs açıkçası bende 125 beygir performansı hissetmiyorum bakımda yazılım yenilenince ne olacak merak etmeye başladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201214 yıl comment_94516 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu modüle mi güncelleme yaptırdınız. bendede bu gerekli yazıyorda ona göre gideceğim servise Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201214 yıl Yazar comment_94645 anlatayım bilgisayar üzerinden atamadılar üç sefer atmayı denediler yapamadılar aracı iyice bozdular çalışamaz duruma geldi araç servisteki adam güncellemeden vazgeçti ben bu aracı çalıştırayım yeter dedi sinir oldum tabi tam 7 saat uğraştı yapamadı tabi ben bu arada habira yakupla görüşüyorum nasıl yaparız diye en sonunda bayi nin arka tarafından sıfır focus getirdiler onun yazılımını bilgisayara aktardılar bilgisayardanda benim aracıma şükür oldu ama bu seferde diger aracın sasi numarası benim araca geçti resmen otur ağla..neyse uğraştılar onuda hallettiler zor bela.araç istedigim gibi oldu bayılma gaz yememe ortadan kalktı.aman dikkat et bu durumlara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201214 yıl comment_94652 üfff vazgeçtim ben servise götürmeyi aracı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201214 yıl comment_95081 Randevu aldım bugüne ama selçuk beyin yazılarını okuduktan sonra götürmemeye karar verdim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın