Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Benzinli 125 Bg Stop Etme Ve Gaz Yememe Sorunu Çözümü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü

Herhalde satış temsilcisinin dediği olay buydu benzinlilerde performasn düşüklüğü vs açıkçası bende 125 beygir performansı hissetmiyorum bakımda yazılım yenilenince ne olacak merak etmeye başladım

Yanıtlama zamanı:

bilgi için teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu modüle mi güncelleme yaptırdınız. bendede bu gerekli yazıyorda ona göre gideceğim servise

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

anlatayım bilgisayar üzerinden atamadılar üç sefer atmayı denediler yapamadılar aracı iyice bozdular çalışamaz duruma geldi araç servisteki adam güncellemeden vazgeçti ben bu aracı çalıştırayım yeter dedi sinir oldum tabi tam 7 saat uğraştı yapamadı tabi ben bu arada habira yakupla görüşüyorum nasıl yaparız diye en sonunda bayi nin arka tarafından sıfır focus getirdiler onun yazılımını bilgisayara aktardılar bilgisayardanda benim aracıma şükür oldu ama bu seferde diger aracın sasi numarası benim araca geçti resmen otur ağla..neyse uğraştılar onuda hallettiler zor bela.araç istedigim gibi oldu bayılma gaz yememe ortadan kalktı.aman dikkat et bu durumlara.

Yanıtlama zamanı:

Randevu aldım bugüne ama selçuk beyin yazılarını okuduktan sonra götürmemeye karar verdim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.